Presentation från Investeringskvällen 12 februari

Den 12 februari arrangerades Investeringskvällen i Stockholm med 175 deltagare. Under kvällen presenterade Minestos VD Martin Edlund bolaget och presentationen finns nu tillgänglig att se på Minestos webbplats.


Minesto bygger patentportfölj kring drift och underhåll för att utöka intjäningspotentialen

Det svenska miljöteknikbolaget Minesto tar steg mot att inkludera koncept kopplade till verksamhet till havs i företagets redan starka patentportfölj. Genom ett bredare omfång av immateriella rättigheter möjliggörs licensaffärer för hela kedjan från installation till drift och underhåll av Deep Green-system, samtidigt som det utökar intjäningspotentialen för varje såld enhet.


Minestos ledning förvärvar 640 000 personaloptioner

Minestos ledande befattningshavare förvärvar 640 000 teckningsoptioner inom ramen för personaloptionsprogrammet PO3. Med teckningskursen 7,14 kronor och teckningsperiod under det tredje kvartalet 2019 ligger optionsprogrammets villkor i linje med teckningsoptionerna TO2 som emitteras i Minestos pågående företrädesemission och som har teckningskursen 7,00 kr med teckningsperiod under februari 2019.


Minestos vingar ska göra vinst på tidvattenströmmarna - Dagens Industri

I dagens utgåva av Nordens största affärstidning Dagens Industri intervjuas Minestos VD Martin Edlund om bolagets planer för att ta den unika Deep Green-teknologin till marknaden.


InnoEnergy: Därför har vi investerat 45 miljoner i Minesto

Det svenska miljöteknikbolaget Minesto har en produkt med avgörande tekniska konkurrensfördelar på en för energisektorn högintressant marknad. Det är bland annat därför den europeiska investeraren InnoEnergy har investerat cirka 45 miljoner kronor i Minesto, sa InnoEnergys Javier Sanz vid en kapitalmarknadsdag inom förnybar energi på onsdagen.


Europeiska investeraren InnoEnergy och Minesto talare på kapitalmarknadsdag med fokus förnybar energi

Den europeiska investeraren InnoEnergy medverkar tillsammans med Minesto vid en kapitalmarknadsdag med fokus förnybar energi i Stockholm imorgon den 7 februari. Huvudtalare vid eventet är Javier Sanz, CTO Renewable Energies på InnoEnergy.


Video: #hemmahos Minesto

Finwire media har idag publicerat en film i deras populära "Hemma hos"-serie, där Minestos VD Martin Edlund intervjuas om bolagets unika produkt, omfattande marknadspotential och satsningarna som ligger till grund för Minestos pågående nyemission.


Handel med BTU och uniträtter inleds 31 januari

Första dag för handel med betalda tecknade units (BTU) och uniträtter är justerad till den 31 januari 2018. 


Minesto offentliggör prospekt med anledning av företrädesemission

Minesto AB (publ) ("Minesto" eller "Bolaget") har med anledning av den tidigare meddelade företrädesemissionen av aktier och teckningsoptioner (units) ("Emissionen") upprättat ett prospekt som idag 29 januari har godkänts av Finansinspektionen.


Minesto förlänger teckningsperioden för företrädesemission

Styrelsen för Minesto AB (publ) ("Minesto" eller "Bolaget") har beslutat att teckningsperioden för företrädesemissionen av aktier och teckningsoptioner (units) ("Emissionen") med start 30 januari förlängs till den 16 februari 2018.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90
Kontaktformulär

Kontakta oss

Vill du veta mer om beQuoted och våra tjänster så fyll i nedanstånde uppgifter och tryck skicka.

En av våra rådgivare kontaktar dig inom kort.

Namn: Telefon: E-postadress: Meddelande: