Mavshack Zellma ska producera liveshopping åt Matsmart

Mavshack Zellma har ingått avtal med e-handeln Matsmart om att producera och sända en serie liveshopping-avsnitt under våren. Från mars till maj månad ska Zellma producera och distribuera totalt åtta program med olika inriktning och produkter.

Mavshack Zellmas VD Pål Burman ser fram mot att skapa ett underhållande och säljande program med Matsmart. "Vi har shoppingplattformen och Europas största greenscreen, men det som kommer att ge tekniken innehåll och liv är manusarbetet, programledarna och samarbetet med Matsmart och deras reklambyrå," säger Burman.

Innehåll, manus och koncept kommer tas fram av Zellma tillsammans med Matsmart och TBWA Stockholm. "Liveshopping är ett spännande fenomen och vi ser fram emot att se hur detta kommer tas emot av våra följare och kunder", säger Sofia Syrén, CMO på Matsmart.

Matsmart är en av de största och, enligt E-handelsbarometern, en av Sveriges mest populära e-handlare som grundades för att motverka att mängder med perfekt mat kastas. Hittills har Matsmarts kunder och leverantörer räddat över 21 000 ton mat. Matsmart är en snabbt växande e-handel, som idag finns på fyra europeiska marknader och omsatte 371 miljoner kronor under 2019.

Mavshack Zellma skapar professionell liveshopping där Zellma värdesätter kundernas varumärke lika högt som kunderna själva. Liveshoppingupplevelsen utgår från studioproduktion med broadcastkvalitet som distribueras via Mavshacks egenutvecklade streamingplattform. Mavshack distribuerar digitalt över hela världen och nu har Mavshack adderat möjligheten till liveshopping via streamingplattformen.

9:e mars 2021

För ytterligare information kontakta:

Pål Burman, VD Mavshack Zellma, 070-3255774

Denna information är sådan information som Mavshack AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 9:e mars 2021 kl. 08:45 CET.

Om Mavshack AB

Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen Mavshack Movies, Mavshack Zellma, 24hTech, YourIT och Partner54. Sedan 2007 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, liveshopping, direct carrier billing och den senaste tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank, telefon: 08 463 83 00, Email: [email protected]. Mer information finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank