Mavshack tecknar avtal gällande plattformsförsäljning

Mavshack har tecknat avtal med det Singaporebaserade produktions- och distributionsbolaget Slikflix Studios Pre. Ltd. (Slikflix.com) som erbjuder digitalt innehåll globalt. Avtalet omfattar ett komplett utbud av tjänster som inkluderar utveckling av medieplattform, marknadsföring, hosting- och distributionstjänster på utvalda marknader.

Slikflix.com blir den andra externa kunden på Mavshacks proprietära plattform som sedan tidigare används av HomeTV och mavshack.com. Avtalet är tecknat på 36 månader och inkluderar både fast och rörlig ersättning. Mavshack är specialiserade på streamingteknologi och driver i dagsläget streamingtjänsterna mavshack.com för global användning och, för kunds räkning, HomeTV mot den nordiska marknaden. Den grundläggande plattformen utvecklades av Mavshacks dotterbolag 24hTech och drivs i samarbete med de största leverantörerna inom streamingindustrin (Google, Akamai, Ericsson samt Amazon).

Slikflix.com är grundat av Rey Sanchez som har mer än trettio års erfarenhet av digitalt innehåll. Rey Sanches verkar också som ordförande för Asian Television Content Corp, som är en av de ledande distributörerna av digitalt innehåll i Sydostasien. Slikflix siktar på att lansera sina tjänster på den asiatiska marknaden under det första kvartalet av 2019.

"Det är såklart glädjande att vår produkt, kompetens och erfarenhet av streaming står sig bra ur ett internationellt konkurrensperspektiv. Än en gång tecknar vi avtal på 36 månader och denna gång kommer distributionen ske globalt, vilket borgar för en större potentiell marknad för vår kund. Jag ser fram emot att hjälpa Slikflix.com med sin lansering och till fortsatt framgång genom vår försorg"; säger Tommy Carlstedt, VD Mavshack AB.

Stockholm den 22 november 2018

Mavshack AB (publ)

För mer information vänligen kontakta
VD Tommy Carlstedt, Telefon 08 1245179

Denna information är sådan information som Mavshack AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 22:e november 2018 kl. 10.00 CET.

Om Mavshack AB
Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen 24hTech, IPMovers och Mavshack Movies samt intressebolaget Ambientmedia. Sedan 2007 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, direct carrier billing och den senaste tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank. Mer information finns på www.mavshack.seFlaggningsmeddelande Mavshack AB

Det har idag kommit till bolagets kännedom att Mavshack Zellmas COO, PA Gullö, har förvärvat aktier och därmed hamnat över tröskelnivån för flaggning i Mavshack AB (publ). PA Gullö har genom bolag förvärvat 40 000 000 aktier i Mavshack AB och äger därmed totalt 70 000 000 aktier privat och genom bolag, dvs. 10 % av kapital och röster i bolaget.Flera unga modeföretag initierar samarbeten med Mavshack Zellma

Liveshopping-producenten Mavshack Zellma har idag tecknat avtal med Haiendo AB, Lash Lift Stockholm, Gertrude Tornvall samt Philip Hog. Samtliga är verksamma inom high-fashion och skönhet. Avtalen gäller produktion av liveshopping-sändningar från Zellmas studio för att få bästa möjliga kvalitet och kundupplevelse.Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted