Marknadsuppdatering juni 2018

24hTech - Fokus på utveckling av Mavshack och HomeTV.no

Faktureringen för 24hTech uppgick till 462 000 kronor (0 - 17). 24hTech har under månaden förberett för uppstart av Norgeetablering för HomeTV.no. Vidare har tid lagts på att etablera och lansera Mavshacks nya Pay-per-View tjänst. Den sidan är generisk i sin karaktär vilket gör att den kan återanvändas vid flera tillfällen, både för interna projekt men även för externa kunder som vill streama enstaka live-event online. Under månaden lanserades även en ny app för Android för mavshack.com.

IPMovers

Faktureringen för IPMovers uppgick till 548 000 kronor (0 - 2017) under månaden. Vi fortsätter söka samarbetspartners där vi kan bidra med kvalificerad kompetens inom IT-utveckling. Det är fortsatt fokus på rekrytering i Indien där våra befintliga kunder efterfrågar mer resurser för ytterligare uppdrag.

Mavshack Movies - Två nya samarbeten

Försäljningen uppgick till 119 394 abonnemang under månaden (183 659 - 2017). Under månaden har företaget tagit två större beslut. Det första var att skriva ett avtal om samarbete med ESEN eSports som handlar om att skapa en gemensam e-sportturnering för Sydostasien. Den andra var ett samarbete med GMA International där Mavshack Movies på kort tid lanserade en ny Pay-per-View tjänst för Manny Pacquiao's titelmatch mot Lucas Matthysse. Beräknad intäkt från försäljningen på plattformen under juni är ca 900 000 kronor.

Mavshack AB kontakt:
VD, Tommy Carlstedt, 08 124 517 90

Denna information är sådan information som Mavshack AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 16:e juli 2018 kl. 13:00 CET.

Om Mavshack AB
Mavshack AB investerar i bolag med inriktning mot digital distribution. Koncernen består av dotterbolagen 24hTech IPMovers och Mavshack Movies samt intressebolaget Ambientmedia. Sedan 2007 förenklar vi våra kunders verksamhetsprocesser genom att erbjuda fullservice-tjänster inom helintegrerade plattformslösningar, streamingteknik, direct carrier billing och den senaste tekniken inom ljud, bild och AR-produktion. Mavshack AB (publ) är listat på Nasdaq First North under kortnamnet MAV. Certified Adviser är Erik Penser Bank. Mer information finns på www.mavshack.se


Om Mavshack

Mavshacks är en streaming SVOD-tjänst (Streaming Video on Demand) som erbjuder asiatisk underhållning till människor runt om i världen.

Webbplats
www.mavshack.se
Bransch
Detaljhandel

Prenumerera

Få löpande information från Mavshack via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn MAV ISIN-kod SE0020998854 Certified Adviser Carnegie Investment Bank