Ytterligare förändring av rättigheter för titelmatch

Mavshack har fått avstå från rättigheterna till att streama titelmatchen i USA i och med att ESPN köpt exklusiva rättigheter för just USA. I samband med denna förändring erhåller istället Mavshack rättigheter att streama eventet i Sydkorea.


Mavshack streamar titelmatch nu även i USA och Kanada

I enlighet med vad Mavshack tidigare kommunicerat kommer titelmatchen i weltervikt streamas live på ppv.mavshack.com när Manny Pacquiao, från Filippinerna, utmanar regerande världsmästaren Lucas Matthysse, från Argentina, i Kuala Lumpur, Malaysia den 15:e juli.


Manny Pacquiao's titelmatch streamas globalt av Mavshack

Titeln i weltervikt står på spel när Manny Pacquiao utmanar regerande världsmästaren Lucas Matthysse i Kuala Lumpur, Malaysia den 15:e juli där Mavshack har tecknat avtal om rättigheter att streama matchen.


Marknadsuppdatering maj 2018


Mavshack och ESEN eSports tecknar avsiktsförklaring om samarbete

Mavshack AB och ESEN eSports AB har tecknat en avsiktsförklaring gällande produktion och distribution av E-sport med fokus på marknaderna i Asien och Mellanöstern.


24hTech utvecklar och bidrar till lanseringen av HomeTV.no för norska marknaden

24hTech har tecknat kompletterande avtal om att utveckla HomeTV.no för den norska marknaden vilket värderas till minst 10,0 MSEK ytterligare över de närmaste 36 månaderna. Avtalet består av en fast avgift i botten samt en rörlig del som baseras på konsumtion av tjänsten.Kommuniké från bolagsstämma

Ordinarie årsstämma för Mavshack AB hölls i bolagets lokaler i dag den 14 maj 2018. Totalt var 21 923 993 röster av 219 999 998 (9,97 %) närvarande.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90
Kontaktformulär

Kontakta oss

Vill du veta mer om beQuoted och våra tjänster så fyll i nedanstånde uppgifter och tryck skicka.

En av våra rådgivare kontaktar dig inom kort.

Namn: Telefon: E-postadress: Meddelande: