Påminnelse och fullständigt program för Mangold Insights Investerardag 3 juni 2019

Mangold Insight bjuder in investerare och journalister till en dag med spännande bolagspresentationer. Programmet inleds med lunch och avslutas med mingel. Efter presentationerna kommer Anders Borg hålla ett tal om svenska kronans utveckling och global penningpolitik.

VAR OCH NÄR:

3 juni på Scandic Anglais i Stockholm, Humlegårdsgatan 23, kl 11:30-17:00 + mingel 17:00-19:00

Vi bjuder på lunch, meddela gärna eventuella allergier och speciella önskemål i anmälan.

INVESTERARDAGENS SCHEMA:
11:30 Lunchbuffé
Bolagspresentationerna inleds. Varje bolag håller 15 min presentation och därefter 5 minuter Q&A
12:00 Oscar Properties
12:20 Invisio
12:40 Odd Molly
13:00 Inhalation Sciences
13:20 Mantex
13:40 Scandinavian Enviro System
Paus med fika!
Bolagspresentationerna fortsätter. Varje bolag håller 15 min presentation och därefter 5 minuter Q&A
14:30 Fluicell
14:50 Parans
15:10 Cyxone
15:30 Pharmacolog
15:50 Cereno Scientific
16:15 Anders Borg talar
17:00-19:00 Mingel!

Varmt välkommen!

Anmälan görs till investerardag@mangold.se eller via mangold.se/investerardag. Ange namn, e-post, telefonnummer samt vad du representerar. Sista anmälningsdag är 22 maj. Observera att anmälan är obligatorisk.

Om Mangold: Mangold erbjuder finansiella lösningar till företag och personer med potential, som levereras på ett personligt sätt med hög servicenivå och tillgänglighet. Bolaget bedriver i dagsläget verksamhet inom två segment; i) Investment Banking och ii) Private Banking. Mangold står under Finansinspektionens tillsyn och bedriver värdepappersrörelse enligt lagen (2007:528) om värdepappersmarknaden. Mangold är medlem på NASDAQ Stockholm, Spotlight Stock Market och Nordic Growth Market samt derivatmedlem på NASDAQ Stockholm. Bolaget är även clearingmedlem och emissionsinstitut hos Euroclear Sweden. Vidare är Mangold medlem i branschorganisationerna SwedSec Licensiering AB och Svenska Fondhandlareföreningen. Mangold är noterat på NASDAQ First North Premier och handlas med kortnamnet MANG. G&W Kapitalförvaltning AB är Bolagets Certified Adviser (08-50300050, www.gwkapital.se) och Pareto Securities är likviditetsgarant.

Nerladdningsbara filer

Parans Solar Lightning - Parans i startgropen

Mangold upprepar basscenario i uppdaterad analys.


Cortus Energy - Cleantech för minskat fossilberoende

Mangold tar upp bevakning på Cortus Energy.


Mangold Insight lanserar https://insight.mangold.se/ och arrangerar Investerardag

Webbplatsen https://insight.mangold.se/ är aktiv! Här ligger uppdragsanalyser och vd-intervjuer från Mangold Insight. Webbplattformen visar också aktuella data från marknaderna Nasdaq Stockholm, First North Stockholm, Spotlight Stock Market, Nordic Growth Market och Nordic MTF. Även utvecklingen för index, valutakurser och råvarupriser kommer att uppdateras kontinuerligt. Sidan visar också nyhetsflöden, allmän information om börsnoterade företag och rapportkalendrar. Det finns även en funktion som screenar bolag utifrån förbestämda parametrar.


Cereno Scientific - Innovativ kandidat kan stoppa blodproppar

Mangold tar upp bevakning på Cereno Scientific.


Påminnelse och fullständigt program för Mangold Insights Investerardag 3 juni 2019

Mangold Insight bjuder in investerare och journalister till en dag med spännande bolagspresentationer. Programmet inleds med lunch och avslutas med mingel. Efter presentationerna kommer Anders Borg hålla ett tal om svenska kronans utveckling och global penningpolitik.


Välkommen till Mangold Insights investerardag 3 juni 2019

Mangold Fondkommissions analystjänst Mangold Insight bjuder in sina kunder, investerare och journalister att lyssna till spännande bolagspresentationer och Anders Borg, som kommer att tala om svenska kronans utveckling och global penningpolitik mot bakgrund av QE och ZIRP.


Parans Solar Lighting - Slut på ökenvandringen

Mangold tar upp bolagsbevakning på Parans Solar Lighting.


Fluicell - Attraktivt trots hög risk

Mangold inleder bevakning av det medicintekniska bolaget Fluicell med rekommendationen Köp och en riktkurs på 26 kronor per aktie på 12 månader sikt.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90
Kontaktformulär