RESULTAT AV OMRÄKNING AV TECKNINGSOPTIONER I SERIE 2017/2018 I LIFEASSAYS

LifeAssays AB (publ) ("LifeAssays") har i enlighet med villkoren för utgivna teckningsoptioner i serie 2017/2018 (LIFE TO6B) genomfört en omräkning enligt optionsvillkoren föranledd av genomförd företrädesemission av units beslutad på extra bolagsstämma den 4 maj 2018.


Abreos Biosciences och LifeAssays® AB signerar R&D avtal för cancer och autoimmuna tester inom humanmedicin

Abreos Biosciences och LifeAssays® AB har signerat ett Utvecklingsavtal. LifeAssays® skall implementera Abreos tester för personaliserad och mer effektiv uppföljning av behandling baserad på Abreos patenterade Veritop teknologi, på MagniaReader plattformen


Woodley Equipment och LifeAssays® undertecknar Letter of Intent (LoI) för den nordiska marknaden

IDEON, Lund Woodley Equipment är en marknadsledande leverantör till Storbritanniens veterinärkliniker och sjukhus och en internationellt välkänd leverantör av laboratorieprodukter. Den produktportfölj som Woodley tillhandahåller gör att LifeAssays kan utvidga sitt erbjudande med produkter för Hematologi, Biokemi, Endokrinologi mm. vilket gör LifeAssays till en totalleverantör till nordiska veterinärkliniker och sjukhuslaboratorier.LifeAssays offentliggör prospekt avseende unitemissionen

LifeAssays AB (publ) offentliggör prospekt för beslutad Unitemission med teckningsperiod 29 maj - 12 juni 2018. 


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90
Kontaktformulär

Kontakta oss

Vill du veta mer om beQuoted och våra tjänster så fyll i nedanstånde uppgifter och tryck skicka.

En av våra rådgivare kontaktar dig inom kort.

Namn: Telefon: E-postadress: Meddelande: