Ny CFO på JonDeTech när bolaget går in i högvolymfas

IR-sensortillverkaren JonDeTech har rekryterat Anders Stensson som ny CFO med start den 10 december 2018. Anders Stensson har lång erfarenhet inom finans och projektledning från bolag inom IT, elektronik och Tech, bland annat som CFO för värmesensorsbolaget Flir.

Svenska IR-sensorbolaget JonDeTech förbeder sig för att gå in en högvolymfas och har därför utsett Anders Stensson som ny CFO. Anders, som är utbildad civilekonom, med en lång erfarenhet från såväl börsbolag, liksom internationella teknikbolag, får en senior roll och skall från sin position som CFO aktivt stötta bolaget när det börjar arbeta inom högvolymssegment under 2019.

- JonDeTech är ett spännande bolag med en fantastisk nanoteknik och starka patent i botten kombinerat med ett bra team. Nu går bolaget in i ett spännande skede då det är på väg in i en högvolymfas. Mina tidigare erfarenheter från bolag som verkar internationellt kommer här väl till pass på JonDeTechs fortsatt spännande resa och internationella expansion, säger Anders Stensson.

Anders efterträder Per Ersson, som själv valt att lämna JonDeTech för andra uppgifter utanför bolaget.

- Jag vill tacka Per för ett gediget arbete, särskilt i samband med noteringen i våras och jag önskar honom stort lycka till i sin fortsatta karriär, säger JonDeTechs VD Robert Ekström.

JonDeTechs sensorer är väldigt små och tunna (tjocklek 0,2 mm) jämfört med konventionella sensorer vilket gör att de kan integreras i många olika produkter. JonDeTech vänder sig i första hand till internationella kunder, som utvecklar applikationer inom konsumentelektronik och Internet of Things. Bolaget noterades i våras på Nasdaq First North Stockholm.

För bildmaterial, vänligen besök JonDeTechs presswebb

7 december 2018

För ytterligare information kontakta:
Robert Ekström, VD
[email protected]
+46 72 525 05 25

Bolagets Certified Adviser är Redeye AB, 08-545 013 30.

Denna information är sådan information som JonDeTech Sensors AB är skyldig att offentliggöra enligt MAR, EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 7 december 2018 kl. 15:30.

Om JonDeTech
Svenska företaget JonDeTech utvecklar och tillverkar en ny typ av patenterad IR-sensor, baserad på nanoteknik, som möjliggör integration i en mängd olika applikationer där det tidigare inte var möjligt. Med JonDeTechs världsledande nanotekniska know-how och kundförståelse överträffar företaget rådande förväntningar på marknaden för IR-sensorer, vilket möjliggör innovation av nya applikationer som gör världen till en enklare, säkrare och mer hållbar plats att leva på.

Med sin exceptionella tekniska expertis erbjuder JonDeTech sina kunder, som verkar i en svår och komplicerad integrationsmiljö, en tunn, robust och flexibel IR-sensor, som kan produceras i höga volymer till lägre kostnad, såsom konsumentelektronik, grön teknik, MedTech, smarta hem och uppkopplade städer.

JonDeTech grundades 2008. Läs mer på http://www.jondetech.se/ eller se hur IR-sensorn fungerar på https://www.youtube.com/watch?v=2vEc3dRsDq8


Om JonDeTech

Webbplats
www.jondetech.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från JonDeTech via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn JDT ISIN-kod SE0009662554 Certified Adviser Mangold Fondkommission AB

IR-Kontakt

Leif Borg VD [email protected] +46 73 810 93 10