Leif Borg ny tillförordnad vd för JonDeTech Sensors AB

Styrelsen i JonDeTech Sensors AB (publ) har idag utsett COO Leif Borg till ny tillförordnad vd för bolaget. Leif tillträder tjänsten per omgående. Tidigare vd Per Lindeberg, som på egen begäran sa upp sin anställning den 6 oktober 2020, kommer att stå till förfogande för såväl bolaget som den tillförordnade vd:n.

- Jag är väldigt glad att Leif Borg tackat ja till att ta sig an uppgiften som tillförordnad vd. När bolaget nu intensifierar sitt fokus på den pågående tech transfern och högvolymstillverkning kommer Leifs kunskap och erfarenhet inom dessa områden att vara viktiga för den framtida utvecklingen, säger Katarina Bonde, styrelseordförande JonDeTech.

Leif anställdes på JonDeTech i november 2018 och har utöver rollen som COO även varit produktionschef och innehaft rollen som tillförordnad vd vid ett tidigare skede. Leif har en bred erfarenhet från produktion- och verksamhetsutveckling från bolag som AstraZeneca, Crane Currency och Eberspächer.

- JonDeTech är inne i ett mycket spännande läge med ett stort fokus riktat framåt. Jag ser fram emot att fortsätta bidra till att säkra en framgångsrik teknologiöverföring för att i slutänden skapa en stabil plattform för vår högvolymtillverkning, säger Leif Borg, tillförordnad vd JonDeTech.

För mer information, kontakta:

Katarina Bonde, Styrelseordförande JonDeTech, mail: [email protected]

Leif Borg, tillförordnad vd, tel: +46 73 810 93 10, mail: [email protected]

Denna information är sådan information som JonDeTech Sensors AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 20 oktober 2020 kl. 08.30.

Om JonDeTech

JonDeTech är ett svenskt företag som utvecklar och marknadsför patenterad IR-sensorteknik som bygger på nanoteknologi. Bolagets IR-sensorer är ned till en tiondel så tjock som konventionella sensorer, byggda i plast och kan tillverkas i höga volymer till en låg kostnad, vilket öppnar för en mångfald av applikationer inom bland annat konsumentelektronik och mobiltelefoner. Bolagets grundades 2008 och är noterat på Nasdaq First North Growth Market. Redeye är bolagets Certified Adviser, 08-121 576 90, [email protected], https://www.redeye.se. Läs mer på: www.jondetech.se eller se hur IR-sensorn fungerar på: www.youtube.com/watch?v=2vEc3dRsDq8.


Om JonDeTech

Webbplats
www.jondetech.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från JonDeTech via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn JDT ISIN-kod SE0009662554 Certified Adviser Mangold Fondkommission AB

IR-Kontakt

Leif Borg VD [email protected] +46 73 810 93 10