JonDeTech tecknar avtal med Investmentbanken ABG Sundal Collier om likviditetsgaranti

Nanoteknologibolaget JonDeTech har träffat ett avtal med investmentbanken ABG Sundal Collier (ABG) om att de ska agera market maker i JonDeTechs aktie som är noterad på Nasdaq First North Stockholm. Syftet är att underlätta handel i aktien genom ökad likviditet. ABG åtar sig att kontinuerligt ställa köp- och säljkurser och förbinder sig att egen räkning köpa och sälja aktien till dessa kurser. Avtalet och åtagandet avseende market making gäller från och med den 11 juli 2019.

- Att optimera processer är en mycket viktig del av arbetet för oss på JonDeTech. Det gällde när vi i juni uppnådde milstolpen att kunna producera sju miljoner sensorer på årsbasis och det gäller när vi tittar på handeln i vår aktie. Med ABG Sundal Colliers hjälp kommer vi nu att kunna öka likviditeten i vår aktie och därmed underlätta för aktieägare som vill köpa och sälja, säger Per Lindberg, vd JonDeTech

För ytterligare information kontakta:

Per Lindeberg, vd JonDeTech, tel: +46 73 870 00 00, mail: [email protected] 

Om JonDeTech

JonDeTech är ett svenskt företag som utvecklar och marknadsför patenterad IR-sensorteknik som bygger på nanoteknologi. Bolagets IR-sensorer är ned till en tiondel så tjock som konventionella sensorer, byggda i plast och kan tillverkas i höga volymer till en låg kostnad, vilket öppnar för en mångfald av applikationer inom bland annat konsumentelektronik och mobiltelefoner. Bolagets grundades 2008 och är noterat på Nasdaq First North Stockholm. Redeye är bolagets Certified Adviser, 08-121 576 90, [email protected], https://www.redeye.se. Läs mer på www.jondetech.se eller se hur IR-sensorn fungerar på www.youtube.com/watch?v=2vEc3dRsDq8.


Om JonDeTech

Webbplats
www.jondetech.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från JonDeTech via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn JDT ISIN-kod SE0009662554 Certified Adviser Mangold Fondkommission AB

IR-Kontakt

Leif Borg VD [email protected] +46 73 810 93 10