JonDeTech anlitar Box Communications för att stärka sitt finansiella varumärke

Nanoteknologibolaget JonDeTech har valt att stärka sitt arbete inom Investor Relations genom att inleda ett samarbete med kommunikationsbyrån Box Communications. Den 11 juni 2019 uppnådde JonDeTech en mycket viktig milstolpe då man presenterade att man nu kan producera sin unika sensor i serier om flera miljoner, med mål om att tiofaldiga årsproduktionen ytterligare inom en snar framtid. Med en produktionskapacitet som kan hantera leveranser till stora internationella kunder går bolaget nu in i en ny fas som bland annat ökar kraven på bolagets externa kommunikation. 

- Sedan JonDeTech noterades för ett drygt år har ett stort fokus legat på att uppnå en skalbar produktionskapacitet. När vi nu kan räkna produktionen i en årskapacitet om sju miljoner sensorer är det viktigt att samarbeta med en kommunikationspartner som har en betydande och aktuell erfarenhet av att arbeta med bolag som både verkat i en miljö av exponentiell tillväxt samt inom sensorområdet, säger Michael Olsson, Styrelseordförande JonDeTech Sensors AB.

Box Communications kommer att stödja JonDeTechs ledning i frågor som rör såväl interna processer som den externa kommunikationen. Ett särskilt fokus kommer att ligga på kommunikationen kopplad till investerarrelationer och aktiemarknad.

- Det är glädjande att JonDeTech vill ta del av våra erfarenheter och kunskaper inom finans, kommunikation och framför allt Investor Relations när de nu går in i en ny spännande fas, säger Mikael Zillén, vd Box Communications.

För ytterligare information kontakta:

Per Lindeberg, vd JonDeTech, tel: +46 73 870 00 00, mail: [email protected] 
Mikael Zillén, vd Box Communications, tel: +46 76 213 00 40, mail: [email protected] 

Om Box Communications

Box Communications team av kommunikationsspecialister hjälper kunder att skapa värden genom smart kommunikation. Vi jobbar inom områdena Strategisk Kommunikation, Corporate Communications, Digital Kommunikation, Investor Relations, Content Marketing samt Medierelationer. Våra kunder är såväl globala företag som mindre bolag, organisationer och startups. Via ett starkt byråsamarbete kan vi, utöver den svenska marknaden, även hjälpa våra kunder att nå ut i hela Norden och USA. För mer information: www.boxcomm.se

Om JonDeTech

JonDeTech är ett svenskt företag som utvecklar och marknadsför patenterad IR-sensorteknik som bygger på nanoteknologi. Bolagets IR-sensorer är ned till en tiondel så tjock som konventionella sensorer, byggda i plast och kan tillverkas i höga volymer till en låg kostnad, vilket öppnar för en mångfald av applikationer inom bland annat konsumentelektronik och mobiltelefoner. Bolagets grundades 2008 och är noterat på Nasdaq First North Stockholm. Redeye är bolagets Certified Adviser, 08-121 576 90, [email protected], https://www.redeye.se. Läs mer på: www.jondetech.se eller se hur IR-sensorn fungerar på: www.youtube.com/watch?v=2vEc3dRsDq8.


Om JonDeTech

Webbplats
www.jondetech.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från JonDeTech via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn JDT ISIN-kod SE0009662554 Certified Adviser Mangold Fondkommission AB

IR-Kontakt

Leif Borg VD [email protected] +46 73 810 93 10