Intervju med JonDeTechs vd Per Lindeberg om avtalet med Novel Unicorn

Varför ingick bolaget detta avtal?

Tecknandet av detta avtal med Novel Unicorn är oerhört viktigt för JonDeTech och kommer att starkt bidra till att vi uppnår vår Go-To-Market-strategi. Genom avtalet kommer vi att få tillgång till och kunna bilda strategiska allianser med flera viktiga intressenter; från några av de viktigaste aktörerna vi har identifierat i tech-ekosystemet till strategiska investeringsfonder. Sammantaget är det vår övertygelse att detta banar väg för vår unika sensor in i massmarknadsprodukter vilket i slutänden är det som kommer att skapa värde för våra aktieägare.

Vad innebär avtalet med Novel Unicorn?

Vi har fört en dialog med Novel Unicorn under nästan sju månader. Under den tiden har vi lärt känna varandra väl och samtidigt byggt ett stort ömsesidigt förtroende. Så trots att vi formaliserade vårt framtida samarbete så sent som i helgen, har det stora förtroendet oss emellan inneburit att vi redan har kunnat initiera en rad processer. Avtalet i sig baseras på måluppfyllelse, vilket innebär att inga överföringar av medel eller teckningsoptioner kommer att ske om inte vissa milstolpar uppfylls. Avtalet löper till sista december 2021 och den totala ersättningen om alla milstolpar uppnås kan uppgå till 8 800 000 teckningsoptioner och 7 500 000 SEK i kontantbetalningar.

Kan du berätta något om milstolparna?

Till att börja med kan man konstatera att samarbetet med Novel Unicorn kommer att utgöra en hörnsten i vår Go-To-Market-strategi. I den strategin har vi, utöver att identifiera en handfull aktörer inom konsumentelektronik som är viktiga att få till samarbeten med, även utvärderat potentiella samarbetspartners som kan hjälpa oss att öppna dörrar till dessa aktörer. I den urvalsprocessen var Novel Unicorn det självklara valet. Som vi skrev i det pressmeddelande vi skickade ut så kommer de bland annat att hjälpa oss etablera lokal närvaro, upprätta ett nära samarbete med aktörer inom konsumentelektronik samt genomföra en kapitalanskaffningsrunda i Asien.

För mer information, kontakta:

Per Lindeberg, vd JonDeTech, Tel: +46 73 870 00 00, E-mail: [email protected]

Om JonDeTech

JonDeTech är ett svenskt företag som utvecklar och marknadsför patenterad IR-sensorteknik som bygger på nanoteknologi. Bolagets IR-sensorer är ned till en tiondel så tjock som konventionella sensorer, byggda i plast och kan tillverkas i höga volymer till en låg kostnad, vilket öppnar för en mångfald av applikationer inom bland annat konsumentelektronik och mobiltelefoner. Bolaget grundades 2008 och är noterat på Nasdaq First North Growth Market. Redeye är bolagets Certified Adviser, 08-121 576 90, [email protected], https://www.redeye.se. Läs mer på: www.jondetech.se eller se hur IR-sensorn fungerar på: www.youtube.com/watch?v=2vEc3dRsDq8.


Om JonDeTech

Webbplats
www.jondetech.se
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från JonDeTech via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn JDT ISIN-kod SE0009662554 Certified Adviser Mangold Fondkommission AB

IR-Kontakt

Leif Borg VD [email protected] +46 73 810 93 10