Henrietta Forsberg tillträder som koncernredovisningschef för INFREA

INFREA har valt att byta redovisningsprincip från K3 till IFRS, i samband med detta förstärks bolagets redovisningskapacitet genom tillsättandet av Henrietta Forsberg som koncernredovisningschef.

Henrietta Forsberg tillträder tjänsten som koncernredovisningschef för INFREA AB i december 2018. Forsberg har en bakgrund som ekonomichef och revisor och kommer närmast från KPMG AB. Där har hon arbetat med svensk och internationell företagsbeskattning och tillför INFREA en bred och erfarenhet av finansiell rapportering och beskattning.

För att vara jämförbar med de flesta övriga börsbolag som liknar oss är det en fördel om vi redovisar enligt redovisningsprincipen IFRS. En övergång till IFRS och förstärkningen inom koncernens redovisning öppnar även möjligheten för en framtida notering på Nasdaq Premiere alternativt Main market, säger Tony Andersson, VD INFREA.

För mer information:
Tony Andersson, VD INFREA, 08-401 01 81

Om INFREA:
Med tjänster och produkter inom industriservice och infrastruktur drivs verksamheten inom affärsområdena är Mark och Anläggning, VA (Vatten och avlopp) och Brandskydd. Affärsstrategin är att förvärva och utveckla verksamheter med en sund grundaffär och tydlig förbättringspotential, växa geografiskt samt att fortsätta att utveckla ägda bolag genom långsiktigt engagemang och entreprenörskap.

Bolagets aktie är noterad på Nasdaq First North och Mangold Fondkommission AB, tel +46 8 50301550, är bolagets Certified Adviser. www.infrea.se 


Om Infrea

Infrea investerar i bolag och engagerar sig därefter aktivt i bolagets utveckling. Värdetillväxten gynnas och mindre entreprenörer får hjälp att ta nästa steg i sin affärsutveckling. Affärsområdena är Mark och Anläggning, VA (Vatten, avlopp) och Brandskydd.

Webbplats
www.infrea.se
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Infrea via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn INFREA ISIN-kod SE0010600106

IR-Kontakt

Johan Garmstedt CFO och IR-kontakt [email protected] 08-401 01 80