IndoKina Ventures tillförs cirka 0,4 MSEK genom nyemission

IndoKina Ventures AB (publ) ("IndoKina Ventures" eller "Bolaget") nyemission riktad till allmänheten och institutionella investerare i Sverige inbringade cirka 0,4 MSEK och tillförde bolaget ett 40-tal nya aktieägare. Totalt antal aktieägare uppgår därmed till ett 50-tal. Antalet aktier i bolaget uppgår efter emissionen till 48 776. ExeoTech Invests ägarandel uppgår efter emissionen till 47 % av kapitalet och 82 % av rösterna.

IndoKina Ventures eget kapital uppgår efter emissionen till cirka 2,7 MSEK. Bolaget har fram till idag genomfört tre (3) investeringar till ett bokfört värde om cirka 1,4 MSEK och har efter emissionen likvida medel och kortfristiga fordringar om cirka 1,3 MSEK och inga finansiella skulder.

Arbetet med att ansluta bolaget till Euroclear samt att notera IndoKina Ventures på BeQuoted:s OTC- lista, en inofficiell elektronisk handelsplats, kommer nu att slutföras snarast med målsättning att handel i aktien skall kunna påbörjas senast under andra hälften av juli.

I en kommentar säger IndoKina Ventures VD Henrik von Essen "Vi hade naturligtvis hoppats på mycket mer i den nu avslutade emissionen och vi kommer därför kanske inte kunna bygga upp en investeringsportfölj med lika stor bredd och lika snabbt som vi ursprungligen hade hoppats. Min förhoppning är fortsatt att IndoKina Ventures inte bara skall vara en bra investering avkastningsmässigt utan att vi även skall kunna hitta andra möjligheter att skapa fördelar mellan våra portföljbolag och våra aktieägare som kan ge glädje till samtliga parter. Jag hoppas därför kunna återkomma inom kort med information om ytterligare investeringar samt ett första erbjudande."

För mer information kontakta:
Olle Anderson, Styrelseordförande, [email protected]
Henrik von Essen, VD/CEO, [email protected]
IndoKina Ventures AB (publ)
Tel 070-342 05 51

Om IndoKina Ventures

IndoKina Ventures AB (publ), ("IndoKina") 559136-5548, affärsidé är investera i mindre onoterade bolag i Vietnam och Kambodja exponerad mot växande privatkonsumtion, växande turism men även export med målsättning att bygga upp och utveckla en portfölj om fem till tio investeringar med en investeringshorisont på tre till fem år. Därefter skall portföljbolagen vara mogna för att avyttras, noteras eller delas ut till IndoKina Ventures aktieägare.

IndoKina Ventures är ett dotterbolag till ExeoTech Invest AB (publ) noterat på NGM-MTF (ETIN)


Om IndoKina Ventures

Prenumerera

Få löpande information från IndoKina Ventures via e-post.

Handelsinformation

Marknad Onoterat