Scania beställer uppgradering och drift till Smart Factory.

Nasdaq First North-listade H&D Wireless AB, har fått en tilläggsorder från Scania Smart Factory på 0,2MSEK. Scania köper nya lösningar och uppdragering till Smart Factory för att gemensamt med H&D Wireless fortsätta arbeta med realtidspositionering och maskindata. Avtalet sträcker sig över 12 månader med möjlighet till förlängning.

GEPS® Griffin Enterprise Positioning Services är ett verktyg för att förbättra ledtider, minska kostnaderna och effektivt använda tillgängliga resurser i produktionen. Syftet med GEPS® installationen på Smart Factory är att visa upp GEPS® RTLS-teknik och göra pilotfärdiga funktioner vid Scaniafabriker runt om i världen. Scania kommer också att få Griffin IoT sensorn BOX827 att fortsätta testning med för att hitta fler applikationer som har nytta av tex behovsstyrt underhåll. H&D Wireless arbetar aktivt för att stödja Scanias avsikter och mål med Smart Factory.

"H&D Wireless är en strategisk partner till Scania Smart Factory. Vi säkerställer med detta samarbete att vi under 2020 har den senaste teknik och kunskapen i labbet, så att vi kan stötta verkstäderna i kommande tester och utvärderingar." säger Lars Hanson, Scania Smart Factory Lab.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Pär Bergsten, VD H&D Wireless
Växel +46-8-55118460
Email: [email protected]
Web: www.hd-wireless.com

Om H&D Wireless

H&D Wireless är en svensk leverantör av teknologi och tjänster inom Internet of Things (IoT) och Realtidspositionering (RTLS+GPS) med molnplattformarna Griffin® samt GEPS®. H&D Wireless grundades 2009 och har levererat över 1 miljon trådlösa produkter hittills för IoT och M2M-lösningar över hela världen. Företaget utvecklar och levererar lösningar som digitaliserar och visualiserar fysiska processer och identifierar bland annat hanteringen av material, verktyg och maskiner med sin egenutvecklade lösning GEPS® (Griffin Enterprise Positioning Service). Sen halvårsskiftet 2019, ingår även MVV Holding med MES systemet Casat i koncernen. Bland Casat kunderna kan nämnas Volvo Penta och Parker. H&D Wireless aktie är sedan december 2017 noterat på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm med Aqurat Fondkommission AB som Certified Adviser. E-post: [email protected] Tel nr: +46 (0)8- 684 05 800 Webb address: www.aqurat.se

Om Scania

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med partners och kunder driver företaget övergången mot ett hållbart transportsystem. Under 2018 levererade de 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till kunder. Nettoomsättningen uppgick till över 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och verkar nu i mer än 100 länder och har cirka 52 000 anställda. Forskning och utveckling är koncentrerad i Sverige med filialer i Brasilien och Indien. Produktionen sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.


Om H&D Wireless

Webbplats
investor.hd-wireless.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från H&D Wireless via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn HDW-B ISIN-kod SE0009889405 Certified Adviser Aqurat Fondkommission

IR-Kontakt

Pär Bergsten VD