H&D Wireless förstärker styrelsen med Johan P Schlyter

Styrelsen för Nasdaq First North-listade H&D Wireless har utsett Johan P Schlyter som adjungerad till styrelsen. Styrelsens avsikt är att föreslå att Johan väljs in som ordinarie ledamot vid årsstämman 2019.

Johan P Schlyter har lång erfarenhet från ledande positioner inom verkstadsindustrin. Under 2015-2017 arbetade han i ledningen för fordonstillverkaren MAN, med globalt ansvar för koncernens eget återförsäljar- och servicenät. Under 2012-2015 var Johan VD och koncernchef för maskintillverkaren Ålö. Johan var tidigare verksam inom Scania under 26 år, bland annat som Senior Vice President för Latinamerika, Asien, Södra Afrika och Australien samt VD för Scanias bolag i Tyskland och Österrike.

"Med sin internationella erfarenhet från industrin och djupa förståelse för vår viktigaste målmarknad har Johan mycket att tillföra H&D Wireless. Han kombinerar ett affärsmässigt och kundorienterat tänkande med ett starkt fokus på att skapa värde för aktieägarna", säger Pär Bergsten, grundare och VD för H&D Wireless.

Informationen lämnades, genom kontaktpersonen ovan, till publikation 08:00 CET den 12 september 2018.

För ytterligare information, kontakta H&D Wireless:

Peter Dahlander, styrelseordförande

Epost: [email protected]

Pär Bergsten, VD

Tel: + 46-708-274557

e-post: [email protected]

Om H&D Wireless

H&D Wireless är en svensk leverantör av teknologi och tjänster inom Internet of Things (IoT) och Realtidspositionerings (RTLS+GPS) med molnplattformarna Griffin samt GEPS. H&D Wireless grundades 2009 och är ett av Sveriges snabbast växande och mest prisbelönta IoT-företag, med över 1 miljon trådlösa produkter levererade hittills för IoT och M2M-lösningar över hela världen. Företaget utvecklar och levererar lösningar för digitalisering och optimering av industrin genom GEPS inbyggda artificiella intelligens (AI), allmänt benämnt som Industri 4.0 och Smart Factory. H&D Wireless aktie är sedan december 2017 noterat på Nasdaq First North i Stockholm med FNCA Sweden AB som Certified Adviser.     www.hd-wireless.com


Om H&D Wireless

Webbplats
investor.hd-wireless.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från H&D Wireless via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn HDW-B ISIN-kod SE0009889405 Certified Adviser Aqurat Fondkommission

IR-Kontakt

Pär Bergsten VD