H&D Wireless förlänger acceptfristen för det offentliga uppköpserbjudandet till innehavarna av aktier i MVV Holding.

Nasdaq First North-listande H&D Wireless AB, pressmeddelade den 19 juli 2019 om ett offentligt uppköpserbjudande till innehavarna av aktier i MVV Holding AB, med ISIN-kod SE0001999434 för A-aktien och SE0001999442 för B-aktien. Varav B aktierna är noterade på Nordic MTF("NGM"). Det publika budet har accepterats av aktieägare representerande 88,98% av det totala aktiekapitalet i MVV Holding AB  och 89,86% av rösterna. Därför har styrelsen för H&D Wireless beslutat att förlänga acceptfristen med ytterligare två veckor, fram till och med tisdagen den 10 september.

Med hänsyn till detta, och för att ge de återstående aktieägarna i MVV Holding möjlighet att acceptera Erbjudandet, har H&D Wireless beslutat att förlänga acceptfristen till och med kl. 17.00 (CET) den 10 september 2019. För de aktieägare i MVV Holding som accepterade Erbjudandet under den initiala acceptfristen, liksom de aktieägare som accepterar Erbjudandet under den förlängda acceptfristen, kommer utbetalning av vederlag, med egna aktier, att ske så snart som möjligt efter det att den nya acceptfristen har passerat.

Även om H&D Wireless för närvarande inte avser att förlänga acceptfristen ytterligare efter dessa två veckor som nu meddelas, förbehåller sig bolaget rätten att göra det (vid ett eller flera tillfällen) och att senarelägga tidpunkten för utbetalning av vederlag.

Erbjudandehandlingar finns tillgängliga på https://investor.hd-wireless.com/erbjudande-till-aktieaegarna-i-mvv-holding/

Viktig information

Erbjudandet lämnas inte, och detta pressmeddelande får inte distribueras, vare sig direkt eller indirekt, i eller till, och inga anmälningssedlar av aktier eller teckningsoptioner kommer att accepteras från eller på uppdrag av aktieägare i Australien, Brasilien, Färöarna, Förenade Arabemiraten, Hongkong, Indien, Japan, Kanada, Nya Zeeland, Schweiz, Saudiarabien, Singapore, Sydafrika, Sydkorea, Taiwan eller USA eller i någon annan jurisdiktion där lämnande av Erbjudandet, distribution av detta pressmeddelande eller accept av överlåtelse av aktier eller teckningsoptioner skulle strida mot tillämpliga lagar eller regler eller skulle kräva att ytterligare erbjudandehandlingar upprättas eller registrering sker eller att någon annan åtgärd företas utöver vad som krävs enligt svensk lag.

Denna information är sådan information som H&D Wireless AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande 15:00 CET den 27 augusti 2019.

2019-08-27

För ytterligare information vänligen kontakta:

Frida Nordeman,
IR & PR Communications Manager, H&D Wireless
Växel +46-8-55118460
Email: [email protected] 
Web: www.hd-wireless.com 

Om H&D Wireless:

Om H&D Wireless: H&D Wireless är en svensk leverantör av teknologi och tjänster inom Internet of Things (IoT) och Realtidspositionering (RTLS+GPS) med molnplattformarna Griffin® samt GEPS®. H&D Wireless grundades 2009 med över 1 miljon trådlösa produkter levererade hittills för IoT och M2M-lösningar över hela världen. Företaget utvecklar och levererar lösningar som digitaliserar och visualiserar fysiska processer och identifierar bland annat hanteringen av material, verktyg och maskiner med sin egenutvecklade lösning GEPS® (Griffin Enterprise Positioning Services). H&D Wireless aktie är sedan december 2017 noterat på Nasdaq First North i Stockholm med FNCA Sweden AB som Certified Advisor. E-post [email protected] Tel nr: +46 (0)8-528 00 399 Webb address: www.fnca.se.


Om H&D Wireless

Webbplats
investor.hd-wireless.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från H&D Wireless via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn HDW-B ISIN-kod SE0009889405 Certified Adviser Aqurat Fondkommission

IR-Kontakt

Pär Bergsten VD