Hancap publicerar årsredovisning för 2017

Hancap AB (publ) ("Hancap" eller "Bolaget") publicerar härmed årsredovisning för 2017 och styrelsens förslag till vinstdisposition.

Årsredovisning 2017

Årsredovisningen för 2017 bifogas detta pressmeddelande och finns även tillgänglig på Bolagets hemsida, www.hancap.se.

Förslag till vinstdisposition

Styrelsen föreslår att inget beslut om utdelning fattas på årsstämman utan föreslår att beslut om utdelning senareläggs till en extra bolagsstämma som avses kallas till inför första utdelningsdag för bolagets preferensaktier av serie A i september.

Halmstad den 24 april 2018

För ytterligare information

Johan Berglund, CEO, tel. +46 73 950 13 27, [email protected]

Hancap är ett svenskt holdingbolag som består av två divisioner, Hancap Facade och Hancap Consumer. Hancap Consumer består av de helägda dotterbolagen Santex, Westcoast Windows, Seml, Uterumsmästarna, Dalkarlarna och Mistral Gruppen. Hancap Facade består av Mistral Energi och Skandinaviska Glassystem. Hancap Consumer har med Sverige som bas genom bolagen Santex och Westcoast Windows sedan 30 år tillverkat fönster och uterum för främst de nordiska marknaderna, Storbritannien, Schweiz och Tyskland. Hancap Facade har genom Skandinaviska Glassystem sedan 20 år utvecklat, producerat och installerat fasadlösningar till större fastigheter. Hancap har ett obligationslån noterat på Nasdaq First North Bond Market och Bolagets preferensaktie av serie A är noterad på Nasdaq First North. Certified Adviser samt likviditetsgarant är Mangold Fondkommission AB (www.mangold.se) tel.: +46 8 5030 1550.

Om Hancap

Webbplats
www.hancap.se
Bransch
Konstruktion och material

Prenumerera

Få löpande information från Hancap via e-post.

Handelsinformation

Marknad Onoterat ISIN-kod SE0006881413