Gapwaves tecknar NDA-avtal med Bilradarföretag och ytterligare telekomföretag

Gapwaves har ingått non-disclosure-avtal (NDA) med två av de ledande globala företag inom automotive radar och ytterligare ett globalt telekom-företagen avseende aktiva antenner.


Bidrag från Vinnova till Chalmers för Capped Bowtie juni 2017

Professor Jian Yang på Chalmers Tekniska Högskola har blivit tilldelad ett bidrag på 4 MSEK från Vinnova för att utveckla Smart Capped Bowtie för att ytterligare integreras och industrialiseras i mm-Wave 5G system.


VD Lars-Inge Sjöqvist presenterar Gapwaves på Småbolagsdagen 12 juni 2017

Den 12 juni presenterar VD Lars-Inge Sjöqvist, Gapwaves och den senaste utvecklingen i bolaget på Sheraton Hotel i Stockholm. Presentationen livesänds och kan följas på www.smabolagsdagen.net


Gapwaves lanserar Gapwaves store en web-shop för enklare handel av produkter

För att förenkla beställningar och leveranser av standardprodukter som gapvågledarflänsar och antenner har vi nu startat en web-shop där kunder från hela världen kan köpa våra produkter.


Analysguiden uppdaterar sin analys av Gapwaves

- Två avtal om utveckling av GAP-teknologin för 5G-antenner lyfte Gapwaves-aktien kring första kvartals-rapporten 2017. Vi höjer riktkurs till 15 kronor per aktie (12) men efter kursuppgång är detta redan intecknat, skriver Analysguiden.


Gapwaves ingår samarbetsavtal med Prototal avseende tillverkning av antenner

Gapwaves har ingått samarbetsavtal Prototal AB avseende legotillverkning, montering, test och leverans av platta gapvågledarantenner.


Gapwaves utser CFO, VP Supply och COO till företagsledningen

Gapwaves har utsett Per Andersson till finanschef (CFO), Charlotte Elmquist till leverans och produktionschef (VP Supply) och Johan Andrén till operativ chef (COO) att ingå i företagsledningen.


Analysguiden intervjuar Gapwaves VD Lars-Inge Sjöqvist

Lars-Inge Sjöqvist intervjuades av Analysguiden den 16 maj i samband med att Gapwaves publicerat sin kvartalsredogörelse för perioden 2017-01-01 - 2017-03-31.


Delårsredogörelse Q1 2017

Gapwaves delårsredogörelse för perioden 2017-01-01 - 2017-03-31 publiceras idag och finns tillgänglig på bolagets hemsida för nedladdning.


5G-företaget Gapwaves tecknar NDA-avtal med två världsledande telekomföretag

Gapwaves har ingått non-disclosure-avtal (NDA) med två av de ledande globala telekom-företagen avseende kommande samarbetsprojekt.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90
Kontaktformulär

Kontakta oss

Vill du veta mer om beQuoted och våra tjänster så fyll i nedanstånde uppgifter och tryck skicka.

En av våra rådgivare kontaktar dig inom kort.

Namn: Telefon: E-postadress: Meddelande: