Besked om "Seal of Excellence" för ansökan om finansiering inom Horizon 2020

Gapwaves AB lämnade i juni i år in en ansökan om finansiering till programmet SME instrument phase 2 inom Horizon 2020. Besked har nu mottagits om att bolaget erhållit EU-kommissionens "Seal of Excellece", men att stöd ej erhållits då tillgängliga medel vid ansökningstidpunkten inte var tillräckliga för att finansiera alla som uppnått denna nivå.


Träffa Gapwaves på Aktiedagen i Göteborg 25 september

Gapwaves medverkar på Aktiedagen på Svenska Mässan i Göteborg måndag 25 september. Vid evenemanget har du möjlighet att träffa representanter för Gapwaves samt lyssna på presentation av VD Lars-Inge Sjöqvist.


Gapwaves deltar på G&W's Småbolagsfrukost 21 september i Stockholm

Torsdagen den 21 september medverkar Gapwaves vid G&W Småbolagsfrukost på Berns i Stockholm. Vid evenemanget kommer Gapwaves VD Lars-Inge Sjöqvist att presentera bolaget och intervjuas. Programmet startar kl 8:30 och Gapwaves presentation är planerad till kl 9:15.


Analysguiden uppdaterar sin analys av Gapwaves "Stort intresse kräver satsning"

- Gapwaves har fått fler förfrågningar kring Gap-tekniken, både inom telekom och bilradar. Initialt leder det till ökade kostnader men vi ser också bättre tillväxtutsikter. Vi höjer riktkursen till 16 kronor (15), skriver Analysguiden.


Analysguiden intervjuar Gapwaves VD Lars-Inge Sjöqvist

Lars-Inge Sjöqvist intervjuades av Analysguiden den 4 september i samband med att Gapwaves publicerat sin halvårsrapport för perioden 2017-01-01 - 2017-06-30.


Halvårsrapport 2017

Gapwaves halvårsrapport för perioden 2017-01-01 - 2017-06-30 publiceras idag och finns tillgänglig på bolagets hemsida för nedladdning.

Jan Wäreby ny ledamot i Gapwaves styrelse

Jan Wäreby, idag styrelseordförande för bland annat Fingerprint Cards och RISE och med många års erfarenhet från ledande positioner inom Ericsson, kommer att ingå i styrelsen som adjungerad ledamot från september för att därefter väljas in som ordinarie ledamot vid en extra bolagsstämma.


Gapwaves flyttar till nytt kontor vid Klippan västra i Göteborg

Gapwaves har nu flyttat in i nya lokaler på Banehagsgatan 22, 414 51 i Göteborg granne med Älvsborgsbron vid Klippan i Göteborg


Gapwaves har etablerat ett återförsäljaravtal med Cornes Technologies i Japan

Gapwaves har nu etablerat ett icke exklusivt distributörsavtal för den japanska marknaden med Cornes Technologies.


Gapwaves tecknar NDA-avtal med Bilradarföretag och ytterligare telekomföretag

Gapwaves har ingått non-disclosure-avtal (NDA) med två av de ledande globala företag inom automotive radar och ytterligare ett globalt telekom-företagen avseende aktiva antenner.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90
Kontaktformulär

Kontakta oss

Vill du veta mer om beQuoted och våra tjänster så fyll i nedanstånde uppgifter och tryck skicka.

En av våra rådgivare kontaktar dig inom kort.

Namn: Telefon: E-postadress: Meddelande: