Ferroamps grundare avyttrar mindre del av sitt aktieinnehav

Ferroamps grundare och CTO Björn Jernström har sålt totalt 53 260 aktier över marknaden.

- Det är nu 11 år sedan jag startade Ferroamp och jag har denna vecka sålt 3,7% av mitt innehav i Ferroamp. Jag kommer bland annat att använda pengarna för att bygga en fjällstuga. Självklart bygger jag med Ferroamps teknik för solceller, energilager och fasbalansering så att stugan blir självförsörjande under sommarhalvåret och elbilen kan laddas problemfritt trots ett lite klenare landsbygdsnät. I framtiden kommer elbilen även att kunna bidra med reservkraft till stugan i händelse av strömavbrott. Jag ser fram emot den fortsatta resan med Ferroamp och kommer fortsätta att arbeta för att bygga Ferroamp till ett internationellt svenskt clean-tech företag, säger Björn Jernström.

För ytterligare information, kontakta:
Krister Werner, VD, 076-535 86 64
Kerstin Wähl, CFO & IR, 070-657 35 10

För mer information, vänligen besök: www.ferroamp.com

Om Ferroamp Elektronik
Ferroamp Elektronik AB (publ), grundat 2010, är ett snabbväxande företag inom clean-tech som erbjuder avancerade energi- och effektoptimeringslösningar för fastigheter. Ferroamp har en skalbar plattform som erbjuder möjlighet att kombinera patenterad teknologi i en egenutvecklad EnergyHub med alternativa energikällor och energilager. I en unik lösning kan också flera byggnader kopplas ihop i ett microgrid - Powershare. Kunder är idag framförallt fastighetsbolag, energikonsulter och elkraftbolag. Ferroamp har erhållit flera framstående internationella miljöpriser. Huvudkontoret ligger utanför Stockholm.

Ferroamps aktie (FERRO) handlas på Nasdaq First North Growth Market med G&W Fondkommission som Certified Adviser (e-post [email protected], telefon 08-503 000 50).


Om Ferroamp

Ferroamp AB (publ), grundat 2010, är ett snabbväxande företag inom clean-tech som erbjuder avancerade energi- och effektoptimeringslösningar för fastigheter. Ferroamp har en skalbar plattform som erbjuder möjlighet att kombinera patenterad teknologi i en egenutvecklad EnergyHub med alternativa energikällor och energilager. I en unik lösning kan också flera byggnader kopplas ihop i ett microgrid - Powershare. Kunder är idag framförallt fastighetsbolag, energikonsulter och elkraftbolag. 

Webbplats
www.ferroamp.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Ferroamp via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn FERRO ISIN-kod SE0012229920 Certified Adviser G&W Fondkommission

IR-Kontakt

Kent Jonsson CEO [email protected] 073 810 00 01