Ferroamp vinner Intersolar Award

Ferroamps nya generation av solsträngsoptimerare har utsetts till vinnare i Intersolar Award, den globala solenergibranschens mest prestigefyllda utmärkelse.

Björn Jernström, CTO Ferroamp:

"Att vår nya generation solsträngsoptimerare, SSO, har utsetts till vinnare i Intersolar Award är fantastiskt roligt och ett bevis på innovationsnivån i produkterna vi utvecklar. Vi har ett starkt team som arbetat med utvecklingen får att få fram en utomordentlig produkt. Juryn har speciellt tagit fasta på de nya tillämpningar inom elbilsladdning och off-grid lösningar där vår SSO kan användas. Något som ytterligare ökar marknaden för våra produkter."

Ferroamps solsträngsoptimerare, SSO, är den produkt som används för att ansluta solceller till EnergyHub systemet. Den nya generationen SSO som Ferroamp nu börjat leverera i volym till kunderna har marknadsledande prestanda i form av verkningsgrad, flexibilitet och säkerhet. Den är även förberedd för att användas i andra tillämpningar utanför Ferroamps EnergyHub system.

Intersolar Award delas ut i samband med den globala industrimässan Intersolar i München varje år och lyfter speciellt fram nya produkter och innovationer som bidrar till ökad lönsamhet och nytta med solenergi.

För ytterligare information, kontakta:
Björn Jernström, CTO Ferroamp telefon 070-930 89 82 [email protected]

För mer information, vänligen besök: www.ferroamp.com

Om Ferroamp Elektronik

Ferroamp Elektronik AB (publ), grundat 2010, är ett snabbväxande företag inom clean-tech som erbjuder avancerade energi- och effektoptimeringslösningar för fastigheter. Ferroamp har en skalbar plattform som erbjuder möjlighet att kombinera patenterad teknologi i en egenutvecklad EnergyHub med alternativa energikällor och energilager. I en unik lösning kan också flera byggnader kopplas ihop i ett microgrid - Powershare. Kunder är idag framförallt fastighetsbolag, energikonsulter och elkraftbolag. Ferroamp har erhållit flera framstående internationella miljöpriser. Huvudkontoret ligger i Spånga utanför Stockholm.

Ferroamps aktie (FERRO) handlas på Nasdaq First North Growth Market med G&W Fondkommission som Certified Adviser (e-post [email protected], telefon 08-503 000 50).

Bifogade filer

Ferroamp_Pressrelease.pdf

Om Ferroamp

Ferroamp AB (publ), grundat 2010, är ett snabbväxande företag inom clean-tech som erbjuder avancerade energi- och effektoptimeringslösningar för fastigheter. Ferroamp har en skalbar plattform som erbjuder möjlighet att kombinera patenterad teknologi i en egenutvecklad EnergyHub med alternativa energikällor och energilager. I en unik lösning kan också flera byggnader kopplas ihop i ett microgrid - Powershare. Kunder är idag framförallt fastighetsbolag, energikonsulter och elkraftbolag. 

Webbplats
www.ferroamp.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Ferroamp via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn FERRO ISIN-kod SE0012229920 Certified Adviser G&W Fondkommission

IR-Kontakt

Kent Jonsson CEO [email protected] 073 810 00 01