Ferroamp Elektronik AB (publ) - Förändring i styrelsen

Styrelseledamoten Karl Elfstadius har av personliga skäl och på egen begäran valt att avgå ur styrelsen i Ferroamp Elektronik AB (publ). Karl har varit styrelseledamot sedan 2014 och fram till idag.

Ylwa Karlgren, Styrelseordförande: "Karl har med sin djupa kompetens och engagemang varit en stor tillgång för bolaget, under hela resan, från att Ferroamp var en mindre utvecklingsgrupp, och vidare genom omvandling till ett börsnoterat bolag med kraftigt växande verksamhet."

Efter Karl Elfstadius avgång består styrelsen av Ylwa Karlgren (ordförande), Björn Jernström, Stefan Jakelius, Elin Löfblad och Anders Persson. Då styrelsen är fortsatt beslutsför är det styrelsens avsikt att låta styrelseval anstå till årsstämman.

2019-06-25

För ytterligare information, kontakta:
Olof Heyman, VD Ferroamp, telefon 070-585 57 90
[email protected] 

För mer information, vänligen besök: www.ferroamp.com 

Om Ferroamp Elektronik
Svenska Ferroamp Elektronik AB (publ), grundat 2010, är ett snabbväxande företag inom cleantech som erbjuder avancerade energi- och effektoptimeringslösningar för fastigheter. Ferroamp har en skalbar plattform som erbjuder möjlighet att kombinera patenterad teknologi i en egenutvecklad EnergyHub med alternativa energikällor och energilager. I en unik lösning kan också flera byggnader kopplas ihop i ett microgrid - Powershare. Kunder är idag framförallt fastighetsbolag/ägare, energikonsulter och elkraftbolag. Ferroamp har erhållit flera framstående internationella miljöpriser. Huvudkontoret ligger i Spånga utanför Stockholm.

G&W Fondkommission är Certified Adviser: e-post [email protected], telefon 08-503 000 50.


Om Ferroamp

Ferroamp AB (publ), grundat 2010, är ett snabbväxande företag inom clean-tech som erbjuder avancerade energi- och effektoptimeringslösningar för fastigheter. Ferroamp har en skalbar plattform som erbjuder möjlighet att kombinera patenterad teknologi i en egenutvecklad EnergyHub med alternativa energikällor och energilager. I en unik lösning kan också flera byggnader kopplas ihop i ett microgrid - Powershare. Kunder är idag framförallt fastighetsbolag, energikonsulter och elkraftbolag. 

Webbplats
www.ferroamp.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Ferroamp via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn FERRO ISIN-kod SE0012229920 Certified Adviser G&W Fondkommission

IR-Kontakt

Kent Jonsson CEO [email protected] 073 810 00 01