Valberedningen i Doxa AB har idag konstituerats

Doxa AB har idag konstituerat valberedningen i enlighet med "Principer för utseende av valberedning i Doxa AB" som antogs på bolagets senaste årsstämma 2018.

I korthet ska valberedningen till nästa årsstämma den 21 maj 2019 föreslå:

  • Val av ordförande för stämman
  • Val av styrelse
  • Val av styrelseordförande
  • Val av revisor(er)
  • Styrelsens och revisorernas ersättning

Valberedningen består av Greg Dingizian (ordförande), Magnus Wahlbäck, Sune Gellberg och Ingrid Atteryd Heiman (i egenskap av styrelsens ordförande). Detaljerad information finns att läsa på Doxas hemsida. Enskilda aktieägares förslag angående ovanstående punkter kan framföras till Greg Dingizian via email på [email protected] eller till styrelsens ordförande Ingrid Atteryd Heiman, [email protected]

För ytterligare information:
Ingrid Atteryd Heiman, ordförande, på telefon +46 70 512 2505
E-post: [email protected]

Läs mer på webben: www.doxa.se
Produkten Ceramir: www.ceramir.se

KORT OM DOXA
Doxa är en uppsalabaserad dentalkoncern som utvecklar, tillverkar och kommersialiserar dentala biokeramiska produkter. Ceramir® Crown & Bridge, den första i en rad av planerade dentala biokeramiska produkter från Doxa, är ett avancerat dentalcement som används för permanent cementering av kronor och broar. Koncernen består av moderbolaget Doxa AB (publ) org.nr 556301-7481 med säte i Uppsala, dotterbolaget Doxa Dental AB, org.nr. 556874-2596, med säte i Uppsala och dess dotterbolag Doxa Dental, Inc., med säte i Delaware, USA. Doxa AB är listat på Nasdaq Stockholm First North med Erik Penser Bank som Certified Adviser.


Om Doxa

Webbplats
www.doxa.se
Bransch
Fastigheter

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn DOXA ISIN-kod SE0005624756 Certified Adviser Redeye AB