Doxa utser ny t f CFO

Doxa utser Jens-Oskar Göransson till t f CFO då nuvarande CFO Ann-Kristin Göransson går i pension och lämnar bolaget. Jens-Oskar har uppdraget tills dess att Doxa rekryterat en permanent CFO.

Jens-Oskar arbetar för ECIT Services Sverige AB och är ansvarig för Doxa koncernens bokföring.

Processen att rekrytera en ny permanent CFO till bolaget pågår med extern hjälp.

"Jens-Oskar är mycket kompetent och har på ett föredömligt sätt successivt tagit över Ann-Kristins arbetsuppgifter under en övergångsperiod."  "Vi vill också tacka Ann-Kristin för ett mycket gott arbete under sin tid i bolaget".
"Vi låter rekryteringsprocessen ta den tid den tar. Det viktiga är att vi hittar rätt person för Doxa och uppdraget som CFO", säger Jesper Lööf, t f VD i Doxa

För ytterligare information:
Jesper Lööf, t f VD, på telefon +46 70 324 34 91
E-post: [email protected]

Läs mer på webben: www.doxa.se
Produkten Ceramir: www.ceramir.se 

Kort om Doxa

Doxa är en uppsalabaserad dentalkoncern som utvecklar, tillverkar och kommersialiserar dentala biokeramiska produkter. Ceramir® Crown & Bridge, den första i en rad av planerade dentala biokeramiska produkter från Doxa, är ett avancerat dentalcement som används för permanent cementering av kronor och broar. Koncernen består av moderbolaget Doxa AB (publ) org.nr 556301-7481 med sate i Uppsala, dotterbolaget Doxa Dental AB, org.nr. 556874-2596, med sate i Uppsala och dess dotterbolag Doxa Dental, Inc., med sate i Delaware, USA. Doxa AB är listat på Nasdaq Stockholm First North med Erik Penser Bank som Certified Adviser.


Om Doxa

Webbplats
www.doxa.se
Bransch
Fastigheter

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn DOXA ISIN-kod SE0005624756 Certified Adviser Redeye AB