DOXA utökar sitt distributionsnätverk i USA.

DOXA utökar sitt distributionsnätverk i USA. Doxa har tecknat ett distributionsavtal med M&S Dental Supply Co, LLC för den amerikanska marknaden

M&S har idag närvaro i primärt New York, New Jersey och Pennsylvania som är ett område med stor potential där Doxa vill stärka sina marknadsandelar. M&S arbetar även mot större sjukhus och universitet som är ytterligare ett område för tillväxt inom Doxa.

M&S är en mindre aktör som utökar möjligheten för Doxa att nå ut till fler användare i denna region. M&S har under de senaste 30 åren byggt upp en väldigt nära relation med sina kunder och har bra lokalkännedom i de regioner där de finns representerade.

M&S har tillsammans med Doxa börjat med en lanseringsplan för Ceramir och har redan beställningar från kunder som väntar.

En mindre initial order kommer att skeppas under det första kvartalet 2019 då även utbildning av deras säljpersonal kommer att genomföras gällande de unika fördelarna med Ceramir® Crown & Bridge.

"Avtalet med M&S Dental Supply Co, LLC är ett viktigt steg för Doxa för att utöka sin närvaro på den amerikanska marknaden. Kombinationen att samarbeta med både rikstäckande och regionalt starka partners är ett bra sätt att nå ut till nya användare", säger Henrik Nedoh VD för Doxa

Uppsala den 25 januari 2019

För ytterligare information:
Henrik Nedoh VD, på telefon 018-478 2000
E-post: [email protected]

Läs mer på webben: www.doxa.se
Produkten Ceramir: www.ceramir.se

KORT OM DOXA
Doxa är en uppsalabaserad dentalkoncern som utvecklar, tillverkar och kommersialiserar dentala biokeramiska produkter. Ceramir® Crown & Bridge, den första i en rad av planerade dentala biokeramiska produkter från Doxa, är ett avancerat dentalcement som används för permanent cementering av kronor och broar. Koncernen består av moderbolaget Doxa AB (publ) med säte i Uppsala, dotterbolaget Doxa Dental AB, och dess dotterbolag Doxa Dental, Inc. Doxa AB är listat på Nasdaq First North med Erik Penser Bank som Certified Adviser (tel: 08-463 83 00; e-mail [email protected]).


Om Doxa

Webbplats
www.doxa.se
Bransch
Fastigheter

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn DOXA ISIN-kod SE0005624756 Certified Adviser Redeye AB