Utdelning av aktier i Attana

Vid en extra bolagsstämma den 13 november 2017 beslutades om utdelning av aktier i Attana, samt bemyndigade till styrelsen att sätta avstämningsdag för denna utdelning. Styrelsen för Dividend Sweden har idag beslutat att avstämningsdagen för utdelningen skall vara den 30 november 2017.

Den extra bolagstämman beslutade den 13 november 2017 om vinstutdelning av ca 4 000 000 aktier i Attana AB i enlighet med styrelsens förslag. Utdelningen innebär att aktieägarna är berättigade att erhålla 1 aktie i Attana för varje 28 Dividend aktier (oavsett aktieslag) som de innehar på avstämningsdagen. Avrundning ska ske nedåt. Stämman bemyndigade styrelsen att sätta avstämningsdag för utdelningen.

I enlighet med detta bemyndigande beslutade styrelsen att avstämningsdagen för utdelningen av aktier i Attana skall vara den 30 november 2017. Det innebär att sista dag för handel inklusive rätten till utdelning av aktier i Attana är den 28 november 2017. Den 29 november 2017 handlas Dividends aktie utan rätt till utdelning av aktier i Attana.

För ytterligare information kontakta
Bo Lindén, VD, [email protected], 0738-32 00 22

Dividend Sweden

Dividend Sweden AB (publ) är ett svenskt publikt aktiebolag, som investerar i kortfristiga finansieringslösningar till mindre listade bolag för att därigenom skapa såväl kortsiktig som långsiktig hög och stabil avkastning till sina aktieägare via utdelningar.


Om DS Plattformen

DS Plattformen AB är ett svenskt publikt aktiebolag, som investerar i kortfristiga finansieringslösningar till mindre listade bolag för att därigenom skapa såväl kortsiktig som långsiktig hög och stabil avkastning till sina aktieägare via utdelningar.

Webbplats
www.dsplattformen.se
Bransch
Finansiella tjänster

Prenumerera

Få löpande information från DS Plattformen via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn DSPAB-B ISIN-kod SE0020203271

IR-Kontakt

Marco Marangoni VD [email protected] +598 93 37 00 44