Plexian mot notering på Nasdaq First North

Dividend Sweden har investerat i fintechbolaget Plexian AB, som just nu genomför en nyemission inför en notering på Nasdaq First North i mitten av april. Dividend Sweden kommer dessutom att dela ut aktier i Plexian till sina atktieägare, med avstämningsdag den 30 mars 2021.

Plexian är ett FinTech bolag som grundades i april 2017 med ett stort fokus på kunden baserat på affärsmöjligheter skapade genom open banking. Bolaget har utvecklat en transaktionsbaserad lojalitetsplattform - Edge - en forsaljningsdrivande lojalitetsplattform som genererar erbjudanden åt kunder som anvander det till plattformen hörande Visabetalkortet för sina betalningar. Den data som transaktionerna genererar anvands i Edge for att ge kunderna skraddarsydda erbjudanden som förbättrar den dagliga konsumtionen och ökar kundlojaliteten.

Just nu genomför Plexian en nyemission inför den noterings på Nasdaq First North som är preliminärt satt till den 14 april 2021. Mer information om emissionen och möjlighet att teckna finns på:

https://investor.plexian.se/ipo-2021/

För ytterligare information kontakta:

Bo Lindén, VD, [email protected]

Dividend Sweden AB är ett svenskt publikt aktiebolag, som investerar och genomför finansieringslösningar till mindre bolag, noterade eller på väg att bli det, för att därigenom skapa såväl kortsiktig som långsiktig hög och stabil avkastning till sina aktieägare via utdelningar.

Bifogade filer

Utskick-Plexian.pdf

Om DS Plattformen

DS Plattformen AB är ett svenskt publikt aktiebolag, som investerar i kortfristiga finansieringslösningar till mindre listade bolag för att därigenom skapa såväl kortsiktig som långsiktig hög och stabil avkastning till sina aktieägare via utdelningar.

Webbplats
www.dsplattformen.se
Bransch
Finansiella tjänster

Prenumerera

Få löpande information från DS Plattformen via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn DSPAB-B ISIN-kod SE0020203271

IR-Kontakt

Marco Marangoni VD [email protected] +598 93 37 00 44