Avtal om ägarspridning med Wifog

Dividend Sweden har ingått ett avtal med Wifog Holding, noterat på Nasdaq First North, att genom utdelning ägarsprida ca 40 miljoner aktier i bolaget.

Dividend Sweden avser kalla till en bolagsstämma under första kvartalet 2019, som föreslås besluta att dela ut totalt ca 40 miljoner aktier i Wifog Holding till sina aktieägare.

Wifog är en lojalitetsaktör som ger sina medlemmar möjligheten att genom aktivitet och aktiva val ta del av sitt konsumentvärde genom Wifogs poängsystem. Bolaget utvecklar hela tiden möjligheterna för medlemmarna att samla poäng och även möjligheter att använda dem. Plattformen är uppbyggd så relevanta nyckeltal kan drivas genom en incitamentsmodell i poängsystemet. Nyckeln i Wifogs plattform är att aggregera så stor användarbas som möjligt för att transformera marknadskraften i användarbasen och konvertera detta till konsumentvärde för användarna. Wifog skapar direkta och synliga värden för konsumenter och värden för företag och organisationer genom ökat kundengagemang, aktivitet och lojalitet.

"Wifog har genomgått ett stålbad där verksamheten har omdanats och balansräkningen rensats, vilket den annonserade företrädesemissionen utgör slutfasen av. Fokus kommer nu vara att realisera den potential vi bedömer bolaget har. Vi ser en ägarspridning med Dividend Sweden som intressant eftersom Wifog får vi en större aktieägarbas och fler intressenter som ger ytterligare möjligheter när bolaget ska växa", säger Martin Litborn, VD Wifog Holding.

"Wifog har efter ett antal tuffa år nu hittat rätt och man har en bra plattform för att utveckla bolaget till lönsamhet", säger Bo Lindén, VD Dividend Sweden.

Villkor för utdelningen kommer att offentliggöras i samband med kallelse till bolagsstämma under första kvartalet 2019.

För ytterligare information kontakta:

Bo Lindén, VD Dividend Sweden, 0738-32 00 22, [email protected]

Dividend Sweden

Dividend Sweden AB (publ) är ett svenskt publikt aktiebolag, som investerar i mindre listade bolag för att därigenom skapa såväl kortsiktig som långsiktig hög och stabil avkastning till sina aktieägare via utdelningar.


Om DS Plattformen

DS Plattformen AB är ett svenskt publikt aktiebolag, som investerar i kortfristiga finansieringslösningar till mindre listade bolag för att därigenom skapa såväl kortsiktig som långsiktig hög och stabil avkastning till sina aktieägare via utdelningar.

Webbplats
www.dsplattformen.se
Bransch
Finansiella tjänster

Prenumerera

Få löpande information från DS Plattformen via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn DSPAB-B ISIN-kod SE0020203271

IR-Kontakt

Marco Marangoni VD [email protected] +598 93 37 00 44