Avtal om ägarspridning med TargetEveryOne

Dividend Sweden har ingått ett avtal med TargetEveryOne, noterat på Nasdaq First North, att genom utdelning ägarsprida 2 000 000 aktier i bolaget.

Dividend Sweden avser kalla till en bolagsstämma under första kvartalet 2019, som föreslås besluta att dela ut totalt ca 2 miljoner aktier i TargetEveryOne till sina aktieägare.

TargetEveryOne är specialist inom digital multichannel marketing och erbjuder ett avancerat marknads-föringsverktyg för detta. Kunderna kan inhämta och samla alla uppgifter till ett ställe för att sedan segmentera dessa data i grupper, så att kunden enkelt kan rikta relevanta kampanjer till sina värdefulla kunder. TargetEveryOnes kunder kan distribuera personliga meddelanden via kanaler som SMS, e-post, Mobila Native Apps, Sociala medier och mer. Mer information om bolaget finns på www.targeteveryone.com.

"TargetEveryOne har genom sin dubbla notering i Stockholm och Oslo en bra bas för att det ska kunna ske en god handel i vår aktie. Med en ägarspridning med Dividend Sweden får vi en större bas av ägare och intressenter som ytterligare ger möjligheter när vi ser vår tillväxtresa fortsätta, säger Torkel Johannessen, VD TargetEveryOne.  

" Vi har följt TargetEveryOne under många år och bolaget har lagt en stabil grund med den plattform för digital marknadsföring man utvecklat. Vi ser bolaget som mycket intressant inom det internationellt heta MarTech-segmentet, säger Bo Lindén, VD Dividend Sweden.

Villkor för utdelningen kommer att offentliggöras i samband med kallelse till bolagsstämma under första kvartalet 2019.

Stockholm 2018-12-21

För ytterligare information kontakta:

Bo Lindén, VD Dividend Sweden, 0738-32 00 22, [email protected] 

Dividend Sweden

Dividend Sweden AB (publ) är ett svenskt publikt aktiebolag, som investerar i mindre listade bolag för att därigenom skapa såväl kortsiktig som långsiktig hög och stabil avkastning till sina aktieägare via utdelningar.


Om DS Plattformen

DS Plattformen AB är ett svenskt publikt aktiebolag, som investerar i kortfristiga finansieringslösningar till mindre listade bolag för att därigenom skapa såväl kortsiktig som långsiktig hög och stabil avkastning till sina aktieägare via utdelningar.

Webbplats
www.dsplattformen.se
Bransch
Finansiella tjänster

Prenumerera

Få löpande information från DS Plattformen via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn DSPAB-B ISIN-kod SE0020203271

IR-Kontakt

Marco Marangoni VD [email protected] +598 93 37 00 44