REGMAR

Avtal om ägarspridning med Kiliaro

Dividend Sweden har ingått ett avtal med Kiliaro AB, att genom utdelning ägarsprida aktier för ca 2 MSEK i bolaget.

Kiliaro har utvecklat en plattform för lagring och delning av bilder i molnet. Det som gör Kiliaros tjänst unik är att varje individs bildflöde är unikt och relevant. För mer information besök www.kiliaro.com.

"Vi har utvecklat en tjänst för lagring och delning av bilder på ett smidigt och säkert sätt och med en unik prismodell som tilltalar den privata konsumentmarknaden. Vi har ambitionen att vara en naturlig del av hur människor hanterar och delar bilder och videos. En del i vår tillväxtstrategi är att notera bolagets aktier och att göra detta i samarbete med Dividend Sweden och dess aktieägare känns spännande", säger Arian Bahrami, VD och grundare Kiliaro.

"Kiliaro är mycket spännande bolag med en tjänst som tar ett nytt grepp på hur lagring och delning av bilder och videos sker. Den interaktiva delen av tjänsten som samtidigt behåller integriteten för användare är attraktiv och vi tror såväl våra aktieägare som övriga kommer uppskatta bolaget och dess tjänster", säger Bo Lindén, VD Dividend Sweden.

Ägarspridningen planeras ske under hösten 2020 och Kiliaro avser ansöka om notering av bolagets aktier i början av 2021.

Detta är sådan information som Dividend Sweden AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 27 mars 2020, kl 8:45 CET.

För ytterligare information kontakta:

Bo Lindén, VD, [email protected]

_______________________________________________________________________________________________

Dividend Sweden AB är ett svenskt publikt aktiebolag, som investerar och genomför finansieringslösningar till mindre bolag, noterade eller på väg att bli det, för att därigenom skapa såväl kortsiktig som långsiktig hög och stabil avkastning till sina aktieägare via utdelningar.

Bifogade filer

200327-Kiliaro.pdf

Om DS Plattformen

DS Plattformen AB är ett svenskt publikt aktiebolag, som investerar i kortfristiga finansieringslösningar till mindre listade bolag för att därigenom skapa såväl kortsiktig som långsiktig hög och stabil avkastning till sina aktieägare via utdelningar.

Webbplats
www.dsplattformen.se
Bransch
Finansiella tjänster

Prenumerera

Få löpande information från DS Plattformen via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn DSPAB-B ISIN-kod SE0020203271

IR-Kontakt

Marco Marangoni VD [email protected] +598 93 37 00 44