Förtydligande i memorandum

Den 2 maj 2018 publicerades memorandumet för Dicot AB:s nyemission som genomförs i samband med den efterföljande noteringen på AktieTorget. Styrelsen i bolaget har uppmärksammats på att antalet teckningsoptioner som anges för den tekniske chefen Jacob Westman under dennes presentation inte överensstämmer med det antal som Jacob Westman tilldelats i den sammanställning över utestående optionsprogram som redovisas på annat ställe i memorandumet. Antalet innehavda optioner har därför rättats under presentationen av Jakob Westman på sida 26 i memorandumet. Jacob Westman har i dagsläget totalt 137 200 teckningsoptioner.

För ytterligare information

Göran Beijer
VD, Dicot AB
Telefon: 070-663 60 09
E-post: [email protected] 

Kort om Dicot
Dicots affärsidé är att utveckla produkten LibiguinTM som läkemedel för behandling av sexuella dysfunktioner. Utvecklingen sker i egen regi upp till kliniska faser. Det är bolagets intention att därefter vid lämpliga tidpunkter ingå strategiska allianser, alternativt genomföra en trade-sale, med etablerat större läkemedelsföretag för att kunna introducera LibiguinTM på världsmarknaden.

Bifogade filer

Dicot_Pressrelease.pdf

Om Dicot

Dicot utvecklar ett modernt potensläkemedel som ska behandla erektionssvikt och för tidig utlösning bättre än befintliga preparat.

Webbplats
www.dicot.se

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Spotlight Stock Market Kortnamn DICOT ISIN-kod SE0011178458

IR-Kontakt

Elin Trampe Vd