Dicot hemsida nu tvåspråkig

Uppsala, 16 juni 2020. Dicot AB meddelar idag att bolaget lanserat en engelsk version av hemsidan www.dicot.se , ett steg framåt för att nå ut till internationella aktörer.

"Dicot vill positionera sig som ett internationellt bolag inom området sexuella dysfunktioner hos män.  Inför kommande utveckling av vår läkemedelskandidat vill vi arbeta mer internationellt då vårt mål på sikt är att etablera Libiguin® som en global produkt mot erektionssvikt och förtidig utlösning." säger Göran Beijer VD på Dicot.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Göran Beijer, CEO

Tel: +46 70-663 60 09

Email: [email protected]

Om Dicot AB

Dicots affärsidé är att utveckla vår läkemedelskandidat Libiguin®, som läkemedel för behandling av sexuella dysfunktioner. Utvecklingen sker i egen regi upp till kliniska faser. Det är bolagets intention att därefter vid lämpliga tidpunkter ingå strategiska allianser, alternativt genomföra en trade-sale, med etablerat större läkemedelsföretag för att kunna introducera Libiguin® på världsmarknaden. Dicot är listat på Spotlight Stock Market och har cirka 900 aktieägare. För mer information se www.dicot.se.


Om Dicot

Dicot utvecklar ett modernt potensläkemedel som ska behandla erektionssvikt och för tidig utlösning bättre än befintliga preparat.

Webbplats
www.dicot.se

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Spotlight Stock Market Kortnamn DICOT ISIN-kod SE0011178458

IR-Kontakt

Elin Trampe Vd