Dicot fördjupar kompetensen i ledningsgruppen med ny CFO/Chef för Investor Relations

Pressmeddelande: Uppsala den 25 juni 2019. Dicot AB (publ), utvecklare av läkemedel för sexuell dysfunktion, meddelade i dag att bolaget har anställt Julie Silber som ny CFO och chef för Investor Relations, från och med den 25 juni 2019. I den här rollen kommer Silber att vara ansvarig för att leda finansiella strategier, övervaka redovisning, internrevision, Investor Relations och bolagets kommunikation. Julie Silber efterträder Bengt Norvik, som kommer att stanna kvar i bolaget fram till slutet av juni för att säkerställa en smidig övergång.  

- Jag är glad att få hälsa Julie välkommen till Dicot. Julie har inte bara en gedigen meritlista av att implementera finansiella strategier och bolagsstrategier, utan hennes bakgrund och kunskaper ligger också i linje med Dicots strategiska mål på kort och lång sikt vid den här viktiga tidpunkten i bolagets historia. Jag vill även tacka Bengt för hans trägna arbete för att ta Dicot dit vi befinner oss i dag, säger Göran Beijer, VD. 

Julie Silber tar med sig över 20 års erfarenhet av finansiellt arbete, däribland från finansiella ledarskapsroller i både privata och börsnoterade företag, flera erfarenhet på CFO-nivå, många år som konsultbaserad finansanalytiker och över tio års erfarenhet som IRO. Efter att Julie flyttade till Sverige har hon specialiserat sig på att öka synligheten för och positionera mindre Life Science-företag på de globala finansmarknaderna. Hon har en BA i International Relations från University of Southern California, ett diplom i redovisning från Center for Non-Profit Management och en MA i Miljövetenskap, också från USC. 

För mer information, kontakta:

Julie Silber 

CFO/Chef för Investor Relations, Dicot 

Tfn: +46-79-3486277 

Email: [email protected] 

Om Dicot AB: 

Dicot är ett läkemedelsbolag inriktat på uppptäckten av läkemedel och utvecklingen av nya livsstilsläkemedel för att höja patienternas livskvalitet. Bolaget utvecklar och tillverkar mediciner för behandling av erektionsbesvär och tidig utlösning. Bolagets ledande produkt, LibiguinTM, för behandling av sexuell dysfunktion är i preklinisk fas. Dicot är noterat på Spotlight Stock Market och har cirka 700 aktieägare. www.dicot.se

Bifogade filer

Dicot_Pressrelease.pdf

Om Dicot

Dicot utvecklar ett modernt potensläkemedel som ska behandla erektionssvikt och för tidig utlösning bättre än befintliga preparat.

Webbplats
www.dicot.se

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Spotlight Stock Market Kortnamn DICOT ISIN-kod SE0011178458

IR-Kontakt

Elin Trampe Vd