Delta Environmental Projects har påbörjat produktion i Antique

Delta Environmental Projects har påbörjat produktion i Antique med maskinoperatören Mega Metro Pacific Ventures Corporation (MMPVC).

Produktionsstarten i Antique påbörjades under veckan. Maskinoperatören Mega Metro Pacific Ventures Corporation (MMPVC) ger ett professionellt intryck med god utrustning.

Markägaren, familjen Maquirang är också behjälplig med lokalkännedom.

Inom den närmaste tiden kommer slutkunden Gallant Venture Ltd, tillsammans med vår agent Peninsula Reach till Antique, för att inspektera verksamheten vilket förhoppningsvis kommer att resultera i en bindande order.

2017-10-20

För ytterligare information kontakta
Håkan Gustafsson, Styrelseordförande, [email protected], mobil +46-70-268 00 35. Christian Bönnelyche, VD, [email protected], mobil+46-76 866 31 61

Fakta om Bolaget
Delta Environmental Projects AB är ett bolag vars aktier handlas på Mangoldlistan. Det är ett publikt svenskt aktiebolag som är moderbolag i en koncern med rättigheter att genomföra miljöprojekt för eroderat material i Filippinernas floder med regionala/lokala myndigheters tillstånd. Bolagets mål är att påbörja verksamhet för utvinning av fyllnadssand och byggmaterialsand för export.


Om Delta Minerals

Prenumerera

Få löpande information från Delta Minerals via e-post.

Handelsinformation

Marknad Gravitonlistan Kortnamn DEMI-B ISIN-kod SE0005620051