REG

Stefan Axellie ny CFO för Cell Impact

Stefan Axellie har utsetts till ny ekonomichef (CFO) i Cell Impact AB (publ) med tillträdesdag 23 mars 2020. Han efterträder Mats Svanberg som innehaft rollen som ekonomichef sedan 2018.

Stefan Axellie kommer till Cell Impact med en gedigen erfarenhet som controller och ekonomichef från bolag som Frantschach Coating, Atlas Copco och senast som ekonomichef och vice vd i Würth Svenska AB.

- Det är med stor glädje jag välkomnar Stefan till Cell Impact, säger Pär Teike, vd. Vi har en stor uppgift framför oss i att skapa och bygga upp ett ledande företag inom bränslecellsindustrin och Stefan kommer med sin bakgrund och track record att lämna ett stort bidrag till detta. Samtidigt vill jag rikta ett stort tack till Mats för hans hjälp med att snabbt utveckla både bolagets ekonomifunktion och aktivitetsnivå. Mats planerar för mindre bråda dagar framöver och jag önskar honom lycka till med det.

För mer information kontakta:

Pär Teike, vd, +46 73-024 06 84 eller [email protected].

Om Cell Impact

Cell Impact AB (publ) är en global leverantör av avancerade flödesplattor till tillverkare av bränsleceller. Företaget har utvecklat och patenterat en unik metod för höghastighetsformning (adiabatic high-velocity forming) som gör det möjligt att tillverka flödesplattor med mer avancerade mönster, vilket i sin tur skapar mer kostnads- och energieffektiva bränsleceller jämfört med konventionella formningsmetoder.

Cell Impact är noterat pa Nasdaq First North Growth Market och FNCA Sweden AB ar bolagets Certified Adviser (CA). Kontaktinformation: 08-528 00 399 eller [email protected].


Om Cell Impact

Cell Impact AB (publ) är en global leverantör av avancerade flödesplattor och produktionsteknologi till tillverkare av bränsleceller med en unik metod för höghastighetsformning.

Bränsleceller omvandlar vätgas och syre till elektricitet och värme. Den enda restprodukten är vatten och därför utgör bränsleceller ett miljövänligt alternativ till både förbränningsmotorer och batterier.

Webbplats
www.cellimpact.com
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn CI ISIN-kod SE0017885379 Certified Adviser FNCA