Cell Impact uppdaterar om preliminär omsättning för 2019

Cell Impact AB (publ) meddelar att den preliminära försäljningen för räkenskapsåret 2019 blev 11,9 MSEK.

- Eftersom vi tidigare kommunicerat ett finansiellt omsättningsmål på 20-40 MSEK för 2019 innebär det en lägre försäljningstakt än vad vi förväntade oss i början av året, vilket vi även beskrev i delårsrapporten för tredje kvartalet 2019, kommenterar Pär Teike, vd på Cell Impact. Jag kan dock med glädje notera ett antal intressanta ordrar redan under de första veckorna i år.

- Vi fortsätter att leverera flödesplattor till befintliga kunder, samtidigt som vi utvecklar och expanderar vår produktionskapacitet för större produktionsvolymer, avslutar Pär Teike.

För mer information, vänligen kontakta:

Pär Teike, vd, +46 73-024 06 84 eller [email protected].
Mats Svanberg, ekonomichef, +46 70-537 19 33 eller [email protected].

Om Cell Impact

Cell Impact AB (publ) är en global leverantör av avancerade flödesplattor till tillverkare av bränsleceller. Företaget har utvecklat och patenterat en unik metod för höghastighetsformning (adiabatic high-velocity forming) som gör det möjligt att tillverka flödesplattor med mer avancerade mönster, vilket i sin tur skapar mer kostnads- och energieffektiva bränsleceller jämfört med konventionella formningsmetoder.

Cell Impact är noterat pa Nasdaq First North Growth Market och FNCA Sweden AB ar bolagets Certified Adviser (CA). Kontaktinformation: 08-528 00 399 eller [email protected].

Denna information är sådan information som Cell Impact AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2020-01-21 kl. 17:45 CET.


Om Cell Impact

Cell Impact AB (publ) är en global leverantör av avancerade flödesplattor och produktionsteknologi till tillverkare av bränsleceller med en unik metod för höghastighetsformning.

Bränsleceller omvandlar vätgas och syre till elektricitet och värme. Den enda restprodukten är vatten och därför utgör bränsleceller ett miljövänligt alternativ till både förbränningsmotorer och batterier.

Webbplats
www.cellimpact.com
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn CI ISIN-kod SE0017885379 Certified Adviser FNCA