Cell Impact rekryterar ny VD

Cell Impact har utsett Pär Teike till ny verkställande direktör. Pär tillträder sin befattning senast i september 2017 och efterträder Mats Wallin som varit VD sedan 2012.

Pär kommer närmast från befattningen som VD för Elos Medtechs kinesiska dotterbolag Elos Medtech Tianjin Co, Ltd. Han har en bred erfarenhet från ledande befattningar på industribolag så som Getinge och SKF. Pär har lång erfarenhet från den asiatiska marknaden, framförallt Kina och Japan, och har varit bosatt där sedan 1991. Han flyttar hem till Sverige med sin familj när han tillträder vd-rollen på Cell Impact.

Pär blir ett starkt tillskott till Cell Impacts ledning inte minst genom sin mycket gedigna erfarenhet från Kina som är Bolagets absolut viktigaste marknad i nuläget.

Nuvarande VD Mats Wallin kommer fortsätta i Bolaget i en ledande roll som vice VD.

Karlskoga 10 mars 2017

För ytterligare information, kontakta:
Tove Langlet, Ordförande i Cell Impact AB (publ), + 46 70 731 0007, [email protected]

Denna information är sådan information som Cell Impact AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 10 mars 2017 kl. 15:00 CET.

Cell Impact's B shares are listed on the Nasdaq First North since February 20, 2013 (ticker code: CI B).
Cell Impact's Certified Adviser on Nasdaq First North is Erik Penser Bank www.penser.se


Om Cell Impact

Cell Impact AB (publ) är en global leverantör av avancerade flödesplattor och produktionsteknologi till tillverkare av bränsleceller med en unik metod för höghastighetsformning.

Bränsleceller omvandlar vätgas och syre till elektricitet och värme. Den enda restprodukten är vatten och därför utgör bränsleceller ett miljövänligt alternativ till både förbränningsmotorer och batterier.

Webbplats
www.cellimpact.com
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn CI ISIN-kod SE0017885379 Certified Adviser FNCA