REG

Cell Impact förstärker ledningen med ny COO

Cell Impact AB (Nasdaq First North GM: CI B) meddelar att Daniel Vallin har utsetts till ny operativ chef (COO)med tillträdesdag 16 augusti 2021. Han efterträder Tord Lätt som tar över rollen som projektchef (CPO) med ansvar för bolagets program för automationsutveckling.

Daniel har en över 15 år lång karriär på Scania CV AB bakom sig, både i ledande positioner och som projektledare. Under dessa år har Daniel byggt upp en gedigen erfarenhet av industriell produktion, grundad i Scania Production System, samt en genuin kunskap kring ledarskap inom tillverkning. Daniels senaste roll var som produktionschef för uppbyggnaden av Scanias nya fabrik för batterimontage till elektriska fordon.

- Att nu få vara med och bygga upp Cell Impacts unika erbjudande inom miljövänlig vätgasteknik skall bli mycket intressant, säger Daniel Vallin. Jag hoppas att min kunskap och erfarenhet inom produktion kan bidra till att Cell Impact blir en betydande aktör i omställningen från fossila bränslen och att vi därmed kan skapa en säkrare framtid för kommande generationer.

- Det känns oerhört tillfredställande att vi har kunnat rekrytera en så erfaren person som Daniel som chef för hela vår operativa verksamhet, tillägger Pär Teike, vd på Cell Impact. Med tanke på den uppskalning som sker av bolagets produktion just nu och den stora tillväxt vi ser framöver kommer Daniels kompetens inom produktion och processutveckling att ytterligare förstärka vår position som global leverantör av flödesplattor.

För mer information, vänligen kontakta:

Pär Teike, vd, +46 73-024 06 84 eller [email protected].

Om Cell Impact

Cell Impact AB (publ) är en global leverantör av avancerade flödesplattor till tillverkare av bränsleceller. Företaget har utvecklat och patenterat en unik metod för höghastighetsformning, Cell Impact Forming™, som gör det möjligt att tillverka flödesplattor med mer avancerade mönster, vilket i sin tur skapar mer kostnads- och energieffektiva bränsleceller jämfört med konventionella formningsmetoder.

Cell Impact är noterat på Nasdaq First North Growth Market och FNCA Sweden AB är bolagets Certified Adviser (CA). Kontaktinformation: 08-528 00 399 eller [email protected].


Om Cell Impact

Cell Impact AB (publ) är en global leverantör av avancerade flödesplattor och produktionsteknologi till tillverkare av bränsleceller med en unik metod för höghastighetsformning.

Bränsleceller omvandlar vätgas och syre till elektricitet och värme. Den enda restprodukten är vatten och därför utgör bränsleceller ett miljövänligt alternativ till både förbränningsmotorer och batterier.

Webbplats
www.cellimpact.com
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn CI ISIN-kod SE0017885379 Certified Adviser FNCA