Cell Impact föreslår val av ny styrelseledamot

Valberedningen i Cell Impact AB (publ) har beslutat att föreslå årsstämman, som kommer att hållas 12 maj 2016, att välja Tord Andersson som ny ordinarie styrelseledamot i Bolaget.

Tord Andersson är civilekonom med inriktning mot Internationell Marknadsföring, Logistik och Internationell Handelsrätt. Han har under drygt 20 år varit verksam som VD och koncernchef för AP&T, en global aktör för utveckling och tillverkning av produktions- och automatiseringssystem för plåtformningsindustrin. Tord har idag fem styrelseuppdrag, varav tre som styrelseordförande.

Under Tords ledning utvecklades AP&T från en traditionell maskinleverantör till en nischorienterad systemleverantör inom tunnplåtsbearbetning med stark global närvaro. Valberedningens uppfattning är att han genom sin internationella erfarenhet, sitt omfattande nätverk och sin kunskap inom tunnplåtsbearbetning, tillika Cell Impacts fokusområde, kommer att bidra till Bolagets fortsatta utveckling.

Valberedningen har också beslutat att föreslå omval av ledamöterna Jan Alvén, Tove Langlet, Jan Rynning och Kjell Östergren. Jan Rynning föreslås omväljas till styrelsens ordförande. Det fullständiga förslaget till beslut vid årsstämman 2016 kommer att framgå i kallelsen.

För ytterligare information, kontakta:

Mats Wallin, VD Cell Impact AB (publ), + 46 70 568 88 40 [email protected]

eller

Jan Rynning, Ordförande i Cell Impact AB (publ), + 46 70 351 00 05 [email protected]

Om Cell Impact
Cell Impact's B shares are listed on the Nasdaq First North since February 20, 2013 (ticker code: CI B). Cell Impact's Certified Adviser on Nasdaq First North is Erik Penser Bankaktiebolag www.penser.se


Om Cell Impact

Cell Impact AB (publ) är en global leverantör av avancerade flödesplattor och produktionsteknologi till tillverkare av bränsleceller med en unik metod för höghastighetsformning.

Bränsleceller omvandlar vätgas och syre till elektricitet och värme. Den enda restprodukten är vatten och därför utgör bränsleceller ett miljövänligt alternativ till både förbränningsmotorer och batterier.

Webbplats
www.cellimpact.com
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn CI ISIN-kod SE0017885379 Certified Adviser FNCA