Cell Impact får order på utveckling av flödesplattor

Cell Impact AB (publ) har fått en beställning värd SEK 800 000 på utveckling och produktion av bipolära flödesplattor till en tillverkare med en ledande marknadsposition. Leverans är planerad till första kvartalet 2018.

Arbetet omfattar utveckling och utvärdering av en prototypserie och är resultatet av en längre tids kontakter mellan företagen.

"Det här är en viktig och glädjande order. Om utvärderingen av prototypserien faller väl ut kan detta vara ett första steg i ett långsiktigt samarbete mellan våra respektive företag", säger Pär Teike, VD, Cell Impact.

För mera information kontakta:
Pär Teike, VD, +46 73-024 06 84 eller [email protected].

Om Cell Impact
Cell Impact AB (publ) är en global leverantör av avancerade flödesplattor och produktionsteknologi till tillverkare av vätgasdrivna bränsleceller. Företaget använder en egen patenterad pressteknik baserad på adiabatisk (high velocity) pressning vilket möjliggör en högre energidensitet jämfört med konventionella formningsmetoder.

Cell Impact är listat på Nasdaq First North och Erik Penser Bank är bolagets Certified Adviser (CA).

Denna information är sådan information som Cell Impact AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 27 december 2017 kl. 09.00 CET.


Om Cell Impact

Cell Impact AB (publ) är en global leverantör av avancerade flödesplattor och produktionsteknologi till tillverkare av bränsleceller med en unik metod för höghastighetsformning.

Bränsleceller omvandlar vätgas och syre till elektricitet och värme. Den enda restprodukten är vatten och därför utgör bränsleceller ett miljövänligt alternativ till både förbränningsmotorer och batterier.

Webbplats
www.cellimpact.com
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn CI ISIN-kod SE0017885379 Certified Adviser FNCA