Cell Impact får order på flödesplattor till bränsleceller

Cell Impact har erhållit en order på bipolära bränsleceller till en fordonsapplikation med ett värde om ca 1 MSEK. Ordern skall levereras i början av 2016, och är ämnad för den expansiva asiatiska bränslecellsmarknaden.

Cell Impact har under en tid tillverkat flödesplattor till en global bränslecellsaktör, och denna order till ytterligare en ny aktör utgör ett tecken på att både bränslecellsmarknaden och Cell Impact är på rätt väg.

Avsikten är att Cell Impact med sin teknologi skall hjälpa aktören att vidareutveckla sitt koncept till en mer effektiv och därmed billigare bränslecellsstack.

Ordern ligger inom det för bolaget viktiga fokusområdet mot bockning av plåt till bränsleceller för främst fordonsapplikationer, och bedömningen är att den initiala ordern kommer att följas av fler och större order.

Karlskoga 14 oktober 2015

För ytterligare information, kontakta:

Mats Wallin, VD Cell Impact AB (publ), + 46 70 568 88 40
[email protected]

eller

Jan Rynning, Ordförande i Cell Impact AB (publ), + 46 70 351 00 05
[email protected]

Om Cell Impact
Cell Impact's B shares are listed on the Nasdaq First North since February 20, 2013 (ticker code: CI B). Cell Impact's Certified Adviser on Nasdaq First North is Erik Penser Bankaktiebolag www.penser.se


Om Cell Impact

Cell Impact AB (publ) är en global leverantör av avancerade flödesplattor och produktionsteknologi till tillverkare av bränsleceller med en unik metod för höghastighetsformning.

Bränsleceller omvandlar vätgas och syre till elektricitet och värme. Den enda restprodukten är vatten och därför utgör bränsleceller ett miljövänligt alternativ till både förbränningsmotorer och batterier.

Webbplats
www.cellimpact.com
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn CI ISIN-kod SE0017885379 Certified Adviser FNCA