Laika Consulting ingår samarbete med beQuoted

I början av april ingick Laika Consulting AB - ett dotterbolag till FundedByMe Crowdfunding Sweden AB - ett samarbetsavtal med beQuoted AB för att erbjuda företagens kunder utökade IR-tjänster och tillföra mervärden i kundernas kommunikation. Bakgrunden till samarbetet är en allt större efterfrågan på kommunikations- och IR-relaterade tjänster från bolagens kunder.

- Vi har arbetat med beQuoted under en längre tid och tycker att de har ett konkurrenskraftigt erbjudande för nyhetsdistribution och IR-webbplatser. Genom samarbetet kan vi gemensamt erbjuda våra kunder en mer heltäckande service inom kommunikation med befintliga och potentiella aktieägare, säger Laika Consultings vd Peter Sundberg.

Laika Consulting är idag rådgivare till ett flertal noterade bolag och hjälper dessa löpande i deras IR-arbete, vilket omfattar allt från strategisk rådgivning, budskapsformulering samt att bistå bolagen vid olika typer av kapitalanskaffningar. Genom samarbetet med beQuoted kommer beQuoteds kunder att erbjudas rådgivning från Laika Consultings IR-rådgivare. Laika Consultings målsättning är att med hjälp av rätt kommunikation hjälpa sina uppdragsgivare att långsiktigt få en mer rättvisande värdering för att på så sätt kunna få ut så mycket som möjligt som noterat bolag.

- Flera av våra kunder anlitar Laika för sin IR-kommunikation. Vi har på nära håll kunnat erfara deras goda kvalitet i IR-arbetet och samarbetet med våra gemensamma kunder har varit mycket gott. Nu vill vi ge fler kunder möjligheten att förstärka sin kommunikation med aktiemarknaden, säger beQuoteds vd Thomas Lindgren.

Om beQuoted
beQuoted erbjuder noterade bolag distribution av sina nyheter och förser således investerare och media med nyheter och finansiell information samt tillhandahåller IR hemsidor. Målgrupperna är privata investerare, aktierådgivare, nyhetsbyråer och finansiell press. Med beQuoteds nyhetsredaktion, företagsinformation och distributionsnät utvecklas börsföretagens relationer med aktiemarknaden. beQuoted erbjuder dessutom hantering av sina kunders webbplatser. Läs mer om beQuoted på bolagets hemsida, www.beQuoted.com 

2019-04-05

För mer information, vänligen kontakta:
Peter Sundberg, vd Laika Consulting
Tel: 072 164 62 16
E-post: peter.sundberg@laika.se 
www.laika.se

Om Laika Consulting
Sedan starten år 2004 har Laika Consulting AB upplevt en stark tillväxt och företaget har två gånger utnämnts till Gasellföretag av tidningen Dagens Industri. Idag har bolaget runt 150 000 investerare i sina nätverk och har hjälpt uppdragsgivare att ta in totalt drygt 5 miljarder kronor i emissioner. Företaget fokuserar på finansiell kommunikation, och uppdragen omfattar allt från strategisk rådgivning till konkreta tjänster inom investerarrelationer och annan finansiell kommunikation.

Nerladdningsbara filer

ExeoTech handlas på OTC-listan den 14 februari 2020

BQ Broker startar handel i ExeoTechs aktie. ExeoTech har tidigare varit listad på NGM Nordic MTF.


Lantmännen 02 handlas på OTC-listan den 28 januari 2020

Mangold startar handel i Lantmännen 02 förlagsandelar.


beQuoted och Box Communications ska höja nivån på noterade bolags kommunikation

Nu i november inleder kommunikationsbyrån Box Communications och nyhetsdistributören beQuoted AB ett samarbete. Syftet med samarbetet är att hjälpa börsbolag att höja nivån på deras övergripande kommunikation i allmänhet och investerarkommunikationen i synnerhet. Båda företagen har en gedigen erfarenhet av att hjälpa noterade bolag att nå ut med sina budskap och nu blir deras erbjudande ännu spetsigare.


PolyPlank TO2 handlas på OTC-listan den 15 oktober 2019

BQ Broker startar handel i PolyPlanks teckningsoption 2.


Green Growth Nordic B handlas på OTC-listan den 7 oktober 2019

Mangold startar handel i Green Growth Nordic B.


NetEnt IL A handlas på OTC-listan den 27 maj 2019

Mangold startar handel i NetEnts inlösenaktier. 


Betsson IL A handlas på OTC-listan den 17 maj 2019

Mangold startar handel i Betsson IL A


Laika Consulting ingår samarbete med beQuoted

I början av april ingick Laika Consulting AB - ett dotterbolag till FundedByMe Crowdfunding Sweden AB - ett samarbetsavtal med beQuoted AB för att erbjuda företagens kunder utökade IR-tjänster och tillföra mervärden i kundernas kommunikation. Bakgrunden till samarbetet är en allt större efterfrågan på kommunikations- och IR-relaterade tjänster från bolagens kunder.


Pressmeddelandet som publicerades idag 3 april kl 13:36 om H&D Wireless var gammalt

Av misstag skickade beQuoted ett gammalt pressmeddelande för H&D Wireless per mejl klockan 13:36 den 3 april 2019. Rubriken var "H&D Wireless inomhuspositionering populär även inom besöksnäringen: H&D Wireless landar Europas största nöjescenter Exploria som kund".


Cassandra Oil handlas på OTC-listan den 22 november 2018

Mangold startar handel i Cassandra Oil.


Följ oss

Om beQuoted

beQuoted publicerar nyheter, analyser och pressmeddelanden för investerare och journalister. Viktiga företagshändelser bevakas av vår egen nyhetsredaktion och vidaredistribueras i ledande finansiella medier.

Vi uppdaterar även nyhetsrum, Investor Relations och IR-webbplatser för företag som vill utveckla sina relationer med finansmarknaden.

Kontakta oss

beQuoted AB
Sturegatan 32
114 36 Stockholm

08-692 21 90

Om beQuoted