Arbona investerar i konsultbolaget Mindbanque AB

Arbona medverkar tillsammans med huvudägare och ledning till en ägaromstrukturering i konsultbolaget Mindbanque. Tillsammans har parterna bildat ett holdingbolag som förvärvat 100% av Mindbanque AB. Arbona har en ägarandel om 30% i holdingbolaget och har investerat 1,75 Mkr. I holdingbolaget finns också en förvärvskredit om 5 Mkr.

Mindbanque är ett konsultbolag som erbjuder seniora konsulter inom bank, finans och försäkring. Mindbanques omsättning för 2017 uppgår till drygt 32 Mkr med ett rörelseresultat på c:a 6,9 Mkr. Mindbanque har som ambition att växa både organiskt och genom förvärv.

- "Genom denna ägarförändring, och med Arbona som delägare, får vi en erfaren partner i förvärvsfrågor. Jag ser också att vi tillsammans ska kunna utforma ett attraktivt incitamentsprogram för både befintliga och nya medarbetare", säger Andreas Serrander tillträdande VD för Mindbanque.

- "Mindbanque är ett välskött och välrenommerat konsultbolag med stor potential. Vi är stolta att få vara delaktiga i deras fortsatta utveckling", säger Martin Zetterström, VD för Arbona AB.

2018-01-08

För mer information, vänligen kontakta:

Martin Zetterström, VD Arbona AB (publ)
[email protected]
0733-141406

Denna information är sådan information som Arbona AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 8 januari 2018 kl 08:30 CET.

Om Arbona AB (publ):
Arbona AB är ett investeringsföretag som skapar värden genom att långsiktigt äga och utveckla svenska bolag och fastigheter. Arbona ABs aktie är listad på Nordic Growth Market AB, Nordic MTF.


Om Arbona

Webbplats
www.arbona.se
Bransch
Finansiella tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Arbona via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nordic SME Kortnamn ARBO-A ISIN-kod SE0003210590