Annehem Fastigheter har utsett Viveka Frankendal till COO

Annehem Fastigheter har utsett Viveka Frankendal till COO. Frankendal ingår i koncernledningen och tillträdde sin tjänst den 1 mars 2021.

COO kommer att ansvara för Annehems förvaltningsverksamhet, transaktioner och hållbarhetsarbete. Frankendal är utbildad lantmätare från KTH och kommer senast från tjänsten som Fastighetschef på Vincero. Hon har en bred erfarenhet från ledande förvaltningspositioner inom Newsec, SveaReal samt JLL.

"Annehem är ett ungt fastighetsbolag med en stark tillväxtstrategi. Det skall bli spännande att bidra i bolagets tillväxtresa tillsammans med hela Annehemsteamet." Viveka Frankendal, COO

"Annehem har byggt sin organisation för att vara väl rustat för kommande tillväxt. Med Viveka Frankendal i rollen som COO kompletteras bolaget ytterligare och rekryteringen är ett viktigt steg i att förverkligandet av Annehems tillväxtstrategi. Den nya rollen ger förutsättningar att växa och fortsatt arbeta enligt en hållbar, flexibel och decentraliserad organisationsstruktur." Jörgen Lundgren, Vd Annehem Fastigheter

För ytterligare information vänligen kontakta:

Ludvig Gauffin
Investor Relations Manager
[email protected]
Tel: +46 76 109 05 57

Om Annehem Fastigheter
Annehem Fastigheter är ett tillväxtdrivet fastighetsbolag inriktat på kommersiella-, samhälls- och bostadsfastigheter i de nordiska tillväxtregionerna Stockholm, Skåne, Göteborg samt Helsingfors och Oslo. Fastighetsbeståndet i Annehem Fastigheter består av 22 förvaltningsfastigheter med ett värde om 3 318 Mkr och en uthyrbar yta om 184 tkvm. Bolaget är sedan december 2020 noterat på Nasdaq Stockholm under ticker ANNE B. För mer information besök gärna vår hemsida www.annehem.se.


Om Annehem Fastigheter

Webbplats
www.annehem.se
Bransch
Fastigheter

Prenumerera

Få löpande information från Annehem Fastigheter via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Stockholmsbörsen Kortnamn ANNE B ISIN-kod SE0015221684

IR-Kontakt

Monica Fallenius VD [email protected] +46(0)70-209 01 14