REGMAR

KORRIGERING: INFLUENCERSBYRÅN FOURTH FLOOR CREATIVE HJÄLPER ADVENTURE BOX VÄXA

(Tidigare version av detta pressmeddelande innehöll felaktiga länkar till marknadsföringsbyrån Fourth Floor Creative. Detta är nu korrigerat i denna version.)

Tillsammans med välkända Minecraft YouTubers som Nicovald, BiffleWiffle, GoldActual, Henwy, Karangutan, Sigils och Ambrew förändrar Adventure Box och Forth Floor Creative hur dataspel görs och vad det innebär att vara en YouTuber

Med Adventure Box är det enklare än någonsin att skapa, dela och spela dataspel. YouTubers kan nu skapa och dela egna spel med Adventure Box ett-klick-för-att-spela-teknologi.

- Med "click-to-play"-plattformen kan vi spela spel online och också få våra följare att göra detsamma genom att klicka på en länk, säger Nicovald, en välkänd Youtuber. Våra följare kan tom spela tillsammans med oss.

För Adventure Box, som har skapat den strömmade delningsplattformen för spel, finns det mer att vinna utöver lågkostnadstillväxt.

- Vi vill att YouTubers tjänar mer på att göra spel än på att prata om dem. Det är ett logiskt steg för YouTubers, som redan är dataspelvarumärken, att bli spelproducenter. Tillsammans ändrar vi hur datorspel skapas, säger Christopher Kingdon VD Adventure Box.

Fourth Floor Creative är en snabbt växande marknadsföringsbyrå specialiserad på influencers.

- Att låta innehållsskapare, såsom YouTubers, också tjäna pengar på spel har enorm potential. Fourth Floor ägnar sig åt att skapa värde för dessa kreatörer och för publik och spelföretag och denna kampanj med Adventure Box är det perfekta uttrycket för det, säger Rich Keith, VD Fourth Floor.

19 december 2019

FÖR MER INFORMATION, KONTAKTA:

Christopher Kingdon, VD Adventure Box, +46 (0) 73 051 1414, [email protected], corp.adventurebox.com

Certified Adviser är FNCA Sweden AB, +46(0)8-528 00 399, [email protected]

Rich Keith, CEO of Fourth Floor, +44 (0) 7740 866 250
[email protected], www.fourthfloorcreative.co

OM ADVENTURE BOX TECHNOLOGY AB

Adventure Box gör det enkelt, och roligt att skapa, dela och spela 3D spel online. Bolagets världsledande streamingteknologi är patentskyddad. Grundat i Stockholm 2014 har bolaget nu även personal i Paris och Sevilla. Adventure Box handlas på Nasdaq First North Growth Market under kortnamnet ADVBOX och ISIN-kod SE0012955276.

OM FOURTH FLOOR CREATIVE

Fourth Floor Creative är ett snabbt växande specialistmarknadsföringsbyrå med huvudkontor i hjärtat av Bristol, Storbritannien och med kontor i Frankrike och Nordamerika. Fourth Floor arbetar nära kreatörer på YouTube, Twitch, Instagram och andra sociala plattformar för att leverera värde för dem, varumärken och allmänheten.


Om Adventure Box

Adventure Box, utvecklar och driver en sociala molnplattform för konsumentskapade dataspel, som gör det enkelt och roligt att skapa, dela och spela 3D spel online. Bolagets streamingteknologi är patentskyddad.

Webbplats
corp.adventurebox.com
Bransch
Teknik

Prenumerera

Få löpande information från Adventure Box via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn ADVBOX ISIN-kod SE0012955276 Certified Adviser Redeye

IR-Kontakt

Michal Bendtsen VD [email protected] +45 26 355 377