Absolent tecknar samarbetsavtal med japansk koncern

Absolent Groups dotterbolag Absolent AB har ingått ett samarbetsavtal med en japansk underleverantör till bilindustrin. Den japanska koncernen har global närvaro och vi har erhållit de första orderna för leveranser till Japan, Kina och USA.

Vi har en gemensam ambition att skapa luftkvalitet i världsklass i kundens fabriker och kommer att arbeta i ett nära samarbete för att tillgodose deras höga krav på kvalitet och ren luft. Man ställer höga krav på driftsäkerhet, låga driftskostnader och hög reningsgrad med återvinning av skärvätska.

"Detta är ett resultat av vårt ökade fokus på den japanska marknaden, som har hög potential men erkänt höga krav på kvalitet och arbetssätt. Därför är vi extra glada över att kunna säkra detta samarbete i Japan som ger ringar på vattnet globalt", säger Andreas Johansson, President APAC, Absolent AB

"Absolent har det senaste året ökat sitt fokus på att knyta upp de viktigaste globala kunderna som Key Accounts och det är mycket glädjande att vi lyckats på en av de svåraste marknaderna med en kund som ställer extremt höga krav på sina leverantörer. Det är en kvalitetsstämpel på hela Absolent som bolag ", säger Axel Berntsson, koncernchef för Absolent Group.

Kontakt:
Axel Berntsson, CEO och koncernchef Absolent Group, +46 510 48 40 00
Andreas Johansson, President APAC, Absolent AB,  +86 186 2186 7648
[email protected] 

Absolent AB har etablerat sig som en framstående och kompetent leverantör av filter för oljedimma, oljerök och stoft. Vi erbjuder högsta kvalitet och gedigen kunskap med stort fokus på innovation och kundanpassade lösningar. Företaget är en del av Absolent Group AB, noterat på Nasdaq Stockholm.

Absolent Groups aktie handlas på Nasdaq First North. Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank 08-463 83 00.


Om Absolent Air Care Group

Webbplats
www.absolentgroup.com
Bransch
Industrivaror och -tjänster

Prenumerera

Få löpande information från Absolent Air Care Group via e-post.

Handelsinformation

Kurs ()
Förändring ()
Marknad Nasdaq First North Growth Market Kortnamn ABSO ISIN-kod SE0006256558 Certified Adviser Carnegie Investment Bank