beQpress
Pressmeddelanden
SARSYS-ASFT: Ny order till Japan 

Ny order till Japan

Fredagen den 4 december 2020

Väg- och flygsäkerhetsföretaget SARSYS-ASFT AB (publ) 556557-7854, noterat på NGM Nordic SME, har erhållit en order till ett värde om cirka 3,0 Mkr från Narita International Airport, Narita, Japan.

Ordern omfattar 2 st. ASFT Volvo V90 Friction Tester. Leverans kommer att ske under Q2 2021.

"Efter två års utvärdering känns det extra glädjande att vi har kommit i mål och blivit utvalda som leverantör och samarbetspartner till Japans största flygplats, Narita International. Deras utvärdering visade att vår produkt, ASFT Volvo V90 friktionsmätare, är den friktionsmätare på marknaden som uppfyller deras kravspecifikation och begärda integrationsmöjligheter".

Köpingebro den 4 december 2020
Fredrik Graflind
VD

För mer information kontakta VD Fredrik Graflind på telefon +46 (0) 70 149 00 09 alternativt e-mail [email protected] eller styrelsens ordförande Stefan Nordström på telefon +46 (0) 70 560 44 50 eller email [email protected]

SARSYS-ASFT deltagande under 2021 i Aktiespararnas Event är ännu inte beslutat.

Denna information är sådan information som SARSYS-ASFT AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades genom ovanstående kontaktpersons försorg för offentliggörande den 4 december 2020 kl. 08:30.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
SARSYS-ASFT Pressrelease 2020-12-04.pdf

SARSYS-ASFT AB är ett av de ledande bolagen i världen inom utveckling och tillverkning av väg- och flygsäkerhetssystem. Bolaget har tre affärsområden, friktionsmätning, väderinformation och beslutsstödsystem. Bolaget har kunder i alla världsdelar och återfinns bland offentliga och privata flygplatser och vägar, flygvapen i olika länder, servicebolag för underhåll av vägar och flygplatser. Moderbolaget har sitt huvudkontor i Köpingebro och är listat på Nordic SME sedan 2017. I gruppen finns även dotterbolagen ASFT Industries AB och SARSYS-ASFT Inc, USA. Mer information finns på www.sarsys-asft.com och www.ngm.se

SARSYS-ASFT AB
Piledalsvägen 51
SE-271 73 Köpingebro
Sweden
Tel +46 (0) 411 651 00
Telefax +46 (0) 411 190 12
www.sarsys-asft.com

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.