beQpress
Pressmeddelanden
Vertical Ventures: Flaggning i Transiro Int. AB 

Flaggning i Transiro Int. AB

I och med att Bolagsverket registrerat Transiro Int. AB:s riktade emission i vilken Vertical Ventures kvittade sin fordran på 12 miljoner kronor har nu Vertical Ventures ökat sitt innehav från 0 aktier till 100 000 000 aktier i Transiro Int AB vilket motsvararar 56 % av bolagets kapital och röster. Efter det att den pågående, fullt garanterade, företrädesemissionen i Transiro Int. registeras hos Bolagsverket i början av februari kommer Vertical Ventures innehav att minska till 29 % av kapital och röster.

Stockholm 2020-01-23

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Fredrik Crafoord, Styrelseordförande Vertical Ventures AB (publ)
E-post: [email protected]
Hemsida: http://investor.verticalventures.se

Denna information är sådan information som Vertical Ventures AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 23 januari 2020 kl. 16:15 CET.

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
1 VVEN TRANS.pdf

Kort information om Vertical Ventures AB (publ)

Vertical Ventures affärsidé är att genom egna projekt och aktivt delägarskap driva projekt och bolag inom olika marknadsvertikaler inom lojalitet.

Bolaget är noterat på Nasdaq First North och Mangold Fondkommision är Certified Adviser, tel. +46 8 5030 1550, www.mangold.se http://www.mangold.se.

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.