beQpress
Pressmeddelanden
Sensec: Sensec tackar för förtroendet att leverera detektionsutrustning till Västra Götalandsregionen 

Sensec tackar för förtroendet att leverera detektionsutrustning till Västra Götalandsregionen

Sensec har vunnit en upphandling till Västra Götalandsregionen (VGR) i detektionsutrustning. Upphandlingens huvudsak handlar om detektion och tillhörande servicetjänster. Ordervärdet är uppskattat till drygt 8 MSEK över hela avtalsperioden.

Vi är oerhört glada att få förtroendet att leverera vår allra senaste teknik samt våra tjänster till Västra Götalandsregionen. Sensec har landets bästa erfarenhet av dessa tjänster och har därför erbjudit VGR mycket intressanta lösningar som kommer att passa regionen till 100%, säger Michael Pettersson, VD Sensec.

Vi har jobbat väldigt hårt för att vinna upphandlingen och det känns fantastiskt att vi nu får fortsätta leverera våra produkter och tjänster till Västra Götalandsregionen, säger Tommy Arvidsson, KAM ansvarig för affärsområdet - psykiatri och landsting.

Avropsavtalet sträcker sig till hösten 2021 med chans till förlängning i ytterligare 1+1 år.

Arlandastad 2020-01-23

Michael Pettersson, VD Sensec

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
Sensec Pressrelease 2020-01-23.pdf

Sensec Holding AB (publ) är ett publikt aktiebolag med över 5 000 aktieägare. Bolaget bildades år 2006 i samband med förvärvet av det helägda dotterbolaget Sensec AB, verksamt sedan 1982. Under 2017 förvärvades Mil Sec AB och tillsammans är Sensec Group helhetsleverantör av kompletta lösningar för utförande av säkerhetskontroll innefattandes rådgivning, planering, leverans av teknisk utrustning, service och utbildning. Sensec är experter på säkerhet i känsliga miljöer och försäljer, marknadsför, utbildar och utför teknisk service av säkerhetsprodukter såsom röntgenutrustning, metalldetektorer, narkotika- och sprängämnesdetektorer, strålningsdetektorer, elektronisk övervakning, perimeterskydd i form av skydd mot beskjutning och tryckvåg, påkörningsskydd, förstärkning av fönster, dörrar och väggar.

Bolagets Certified Adviser är Erik Penser bank
Tel nr +46 8 4638300 mail:
[email protected]

Denna information är sådan information som Sensec Holding AB (Publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 23/1 2020 kl. 15.00 CET.

För ytterligare information kontakta Madeleine Beauchamp, Sensec Holding AB (Publ), +46705401301 eller besök bolagets hemsida; www.sensec.se

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.