beQpress
Pressmeddelanden
Real Holding: Real Holding i Sverige AB (publ) offentliggör utfall i anslutningsgrad för utbyteserbjudande till preferensaktieägarna 

Real Holding i Sverige AB (publ) offentliggör utfall i anslutningsgrad för utbyteserbjudande till preferensaktieägarna

Över 85% av Real Holding i Sverige AB:s (publ) preferensaktieägare har anslutit sig till det utbyteserbjudande som bolaget offentliggjorde den 20 december 2019. Erbjudandet innebär att preferensaktieägarna erbjuds konvertera sina preferensaktier mot stamaktier till en teckningskurs om 2 öre, mot ett konverteringsvärde om 350 kr per preferensaktie.

Ytterligare information till preferensaktieägarna kommer att offentliggöras inom den närmaste framtiden.

För ytterligare information: www.realholding.se

Real Holding i Sverige AB (publ).

Denna information är sådan information som Real Holding i Sverige AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande den 21 januari 2020 kl. 15.00 CET.

Kent Söderberg, VD
Telefon + 46 70 522 86 46
E-post: [email protected]

Bengt Engström, styrelsens ordförande
Telefon +46 72 500 9444
E-post: [email protected]

Följande dokument kan hämtas från beQuoted
PRM-Utfall-rostning-preferensaktieagare.pdf

Om Real Holding i Sverige AB (publ)

Real Holdings affärsidé är att förvärva och förvalta kommersiella fastigheter och samhällsfastigheter i tillväxtorter med diversifierat näringsliv inom segmenten tillverkning, lättindustri, lager och logistik. Genom aktiv och långsiktig förvaltning med en riskjusterad belåning skapas ett stort förädlingsvärde. Största ägare i bolaget är Bengt Linden AB, Gremio Fastigheter AB och Kredrik Holding AB. Real Holdings aktier handlas på NGM Nordic MTF under kortnamnet REAL B.

Om du vill öppna texten i din webbläsare klicka här
______________________________________________________
Denna information skickades genom beQuoted Press
Om Du vill ha mer information gå till www.beQuoted.com
Om Du inte vill erhålla företagsnyheter klicka här

beQuoted Press är en service till Dig som är intresserad av finansiell information. Med beQuoted Press underlättas företagens finansiella kommunikation till Dig och till nyhetsbyråer, aktieägare, placeringsrådgivare och andra intressenter på aktiemarknaden.

Vi hoppas att Du uppskattar denna service.